Geçtiğimiz günlerde Gaziosmanpaşa Küçükköy´de parke deposunda meydana gelen patlamada bir tekstil atölyesinden minibüse malzeme yükleyen Arife Bayburt, beton parçalarının altından kalmaktan son anda kurtulmuştu. Yaşadığı korku dolu anları anlatan Bayburt, “Saat 5.15 sıralarında biz arabaya mal yüklüyorduk. Allah´tan arabanın içini boşaltmıştık. O arada biz boyunluk takıyorduk. Oradan içeriye tam girdiğim anda kocaman iki tane duvar üzerimize geldi. Saniyelerle kurtuldum. Çok korktum. Çocuklarımız da sokakta oynuyorlardı. Onlar için de çok korktum. Zaten ilk aklıma çocuklarım geldi. Kendimizi bırakıp, çocuklarımızı düşündük” dedi.

"TERÖR SALDIRISI OLDUĞUNU ZANNETTİK"
Yaşanan patlamanın terör saldırısı olduğunu zannettiklerini belirten Bayburt, “Biz terör saldırısı olduğunu zannettik. İlk patlama olduğunda birileri ‘Kaçın canlı bomba var´ diye bağırıyorlardı” ifadelerini kullandı.
Görüntüleri ilk izlediğinde daha çok korktuğunu belirten Bayburt, “Görüntüleri izlediğimde daha çok korkmaya başladım. Hatta iş yerinde bazen arkadaşlarla konusu açıldığında bile konuşmak istemiyoruz. Bugün bile üzerimizde etkisi var” şeklinde konuştu.