Hasan Doğru, fazla kilolarından 9 ayda kurtuldu. 115 kilodan 75 kiloya düşen Doğru´ya kilo verme serüvenini anlatan Hasan Doğru, kahve tüketiminin etkili olduğunu ifaderek etti.

"Kahvaltıyı bıraktım"

115 kilodan 90 kiloya beslenmesine dikkat ederek ve yemekten kısarak düştüğünü söyleyen Doğru, "90 kilodan sonra Zonguldak´ta bisikletle antrenman yaptım.

Her gün 30-40 kilometre bisiklet kullandım. Normalde kahvaltıyı çok seven biriydim; ancak zayıflamaya karar verdikten sonra kahvaltı yapmamaya başladım. Ekmek, şeker ve yağı olabildiği kadar hayatımdan çıkardım. Sebzeyi ise ayrım yapmaksızın tükettim. Konserve ve garnitürleri pişirerek yedim.

Normalde her gün çikolata yerdim; ancak zayıflamaya karar verdikten sonra çikolatayı haftada bir yemeye başladım" dedi.

Hasan Doğru

 

"Öğle yemeğinde sadece kahve içiyorum"

Doğru, bir günlük programını ise şöyle anlattı: "Sabah uyandıktan birkaç saat sonra kahvaltı yerine meyve olarak ne bulursam onu yiyorum.

Eğer bisiklet kullanacaksam beni tok tutacağına inandığım bir meyve yemeyi seçiyorum, örneğin elma ya da armut gibi. Spordan sonra bir şey yemiyorum. Sadece kahve içiyorum. Daha sonra akşam yemeği yiyorum.

Onda da sebze ağırlı olarak besleniyorum. Bu uygulamayı istediğim kiloya ulaşıncaya kadar yaptım. Şimdi tekrar eskiden olduğu gibi beslenmeye başladım. Ancak ekmek ve şeker yok. Sebze tüketimim fazla."