Ufuk IRGAŞ

Garsonluktan Patronluğa yükselen ve Star Gazinosu’nun eski müdürü Fedai Tural ve işletmeci oğlu Mustafa Tural, "Bundan böyle Sanatçı, Müzik ve eğlence severlerin bizim mekanımızı, yani AddresLive'ı tercih edeceklerine inanıyorum" diyor.

Osmangazi'de konforlu ulaşım Osmangazi'de konforlu ulaşım

FARK YARATIYORUZ
Hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için kapısını çaldığımız Özlüce meydanındaki ADDRES LİVE Eğlence Mekanınınişetmecisi Mustafa Tural'ın babası Fedai Tural ile yaptığımız söyleşide bize şunları söyledi: "Garson olarak yola çıktığım ve son olarak Star gazinosunda Müdürlük yaparak eğlence sektörüne verdiğim hizmeti daha üst seviyeye getirme hayalimi bu mekanı açmakla gerçeğe dönüştürdüm. Havasını teneffüs ettiğim ekmeğini yediğim Bursa’da sektöründe bir numara olmak için çıktığım yolda Plan ve projelerimi hayata geçirirken velinimetim olan müşterilerimin huzur içinde ve rahat edebileceği bir mekan düşündüm. Uzun araştırmalarım sonunda Özlüce meydanındaki bu binayı kiraladım. Müşterilerimi memnun edebilme ve en iyi hizmeti verebilme adına AddresLive'ı açtım. Allah’ıma şükürler olsun ki az da olsa kazanmaya başladım. Özlüce Meydanı’nın açılmasının ardından mekanımın Nilüfer’de değil de Bursa’da bir numara olacağına inanıyorum”ifadelerini kullandı.

SANATÇILARA TEŞEKKÜR
İstanbul sahnelerinin aranılan ismi Popstar birincisi Aziz Kiraz'ın sahne aldığı programı bizde izledik. Kral İbrahim Tatlıses, Bülent Ersoy ve Müslüm Gürses'in tahtını sarsacak bir performans sergileyen assolist Aziz Kiraz'ın dört saati  aşkın nefes kesen programı müşteriler tarafından ayakta alkışlandı.