Fulya GÜVEN

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, bayramlaşma törenine büyük ilgi gösteren personele teşekkür ederek, 9 günlük tatili ve bayramı sağlıkla, huzurla, mutlulukla geçirmeleri temennisinde bulundu. Nilüfer Belediyesi personeline ‘Sevgili ailem’ diye seslenen Başkan Turgay Erdem, bayramların insanları birbirine daha çok yakınlaştırdığını ve aidiyet duygusunu güçlendirdiğini kaydetti ve bayramlaşmaya katılan herkese tek tek teşekkür etti.

ÇALIŞANIN HAKKI ÖDENMEZ

Çalışanların Nilüfer Belediyesi için her zaman çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Erdem, “Daha iyi şartlarda çalışmanız ve haklarınız bizim için önemli. Bunları sağlamak için elimizden geleni yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Siz kurumunuza ve kurumun değerlerine sahip çıktıkça, Nilüfer Belediyesi de size sahip çıkacak. Nilüfer Belediyesi’ni sizlerle birlikte örnek kurum yaptık. Çalışanın hakkı ödenmez ancak bu kurum her zaman çalışanın hakkına, emeğine saygı duyacak ve karşılığını verecek” dedi.

NİLÜFER KOCAMAN BİR AİLE

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Biz hep birlikte kocaman bir aileyiz” dedi ve “İyi günde de kötü günde de hep birlikte olacağız. Mutluluğu da üzüntüyü de paylaşacağız. Bayramınız şimdiden kutlu olsun. Ailelerinizle çok güzel bir bayram geçirin. Bayramı bayram gibi yaşayalım. Mutluluklarımıza gölge düşmesin, sevincimizi de doyasıya yaşayalım” şeklinde konuştu. Başkan Turgay Erdem, konuşmasının ardından törene katılan tüm çalışanlarla tek tek bayramlaştı. 

BTSO'dan önemli adımlar BTSO'dan önemli adımlar