Nilüfer Belediyespor, Vestel Venüs Sultanlar Ligi 10. hafta maçında Halkbank’ı evinde ağırladı. Cengiz Gollü Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmayı izleyenler arasında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de vardı.

İlk seti 25-23 kaybeden Nilüfer ekibi, ikinci setin başında file önünde daha istekli gözüktü.

Teknik molanın ardından file üstünlüğünü ele geçiren Nilüfer’in sultanları bu seti 25-19 kazanarak setlerde durumu 1-1 yaptı.

Üçüncü sette Halkbank hücumdan bulduğu sayılarla etkili başladı. Set boyunca oyun ve skor üstünlüğünü elinde tutan Halkbank bu seti 25-19 kazanarak, setlerde 2-1 öne geçti.

Dördüncü sete etkili bloklarla başlayan ve rakibe üstünlük kuran Nilüfer Belediyespor  bu sette skor ve file üstünlüğü avantajını koruyarak, seti 25-22 kazandı ve 2-2’lik beraberliği yakalayarak, maçı tie-break setine taşıdı.

Nilüfer’in sultanları tie-break setine istediği gibi başlayamasa da teknik molanın ardından toparlandı. Nilüfer ekibi, rakibine 18-16 üstünlük sağlayarak maçtan 3-2 üstün ayrıldı ve üst üste üçüncü galibiyetini aldı.

Nilüfer’in sultanları ilk yarının son maçında 25 Aralık 2018 Salı günü Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas Kulübü ile karşılaşacak.