Nilüferliler’in her anında yanında olan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, program dahilinde düzenlenen “Personel Buluşmaları”yla, belediye çalışanlarıyla da bir araya gelerek sorun ve şikayetlere kulak veriyor. 

Daha önce Fen İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan çalışanlarla buluşan Başkan Erdem, bu kez Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Alaaddinbey Hizmet Binası’nda gerçekleşen buluşmada çalışanların şikayetlerini ilgiyle dinleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, gelen talep ve önerilerin de değerlendirileceğini söyledi. 
Tam bir aile sıcaklığında gerçekleşen buluşmada ekip ruhunun önemine vurgu yapan Başkan Erdem, “Tek derdimiz çalışanların verimi ve motivasyonunu artırmak. Bunun gayreti içindeyiz. Bu ekibi ne kadar güçlü bir şekilde bir arada tutarsak, ekip ruhunu ne kadar güçlendirirsek başarımızı da o kadar artırırız” dedi. 
Her bir çalışanın Nilüfer Belediyesi’ni temsil ettiğini ifade eden Başkan Erdem, personelin vatandaşlara karşı olan davranışlarına özen göstermesi gerektiğini vurguladı. Başkan Erdem, “Sizlerin, Nilüfer Belediyesi’ne yakışır çalışma ve tutum içinde olacağınızdan eminim. Ulaşım görevlisi çalışanlarımız da yollarda araç kullanırken son derece dikkatli olması gerekiyor. Şehir içi ve şehir dışında hız limitlerine kesinlikle uymalısınız” şeklinde konuştu. 
Çalışanların özlük hakları konusunda hassas olduklarını belirten Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, yeni sözleşmeyle birlikte gereken düzenlemeleri yapacaklarını söyledi. 
Çalışanlara bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, bundan sonra da aynı anlayışla yola devam edeceklerini ifade etti. (HABER MERKEZİ)

Yalın çalışmalara büyük ödül Yalın çalışmalara büyük ödül