Yıldırım'da 80 yaşındaki K.K., tartıştığı eşi Fatma K.’yi bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra Fomara’daki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne giden K.K., buradaki polis memurlarına eşini bıçaklayarak öldürdüğünü ve cesedinin evinde olduğunu söyledi. K.K. ‘nin verdiği adresi kontrol eden ekipler Fatma K.’yi kanlar içerisinde buldu. Fatma K.’nin 12 yerinden bıçaklandığı ortaya çıktı.

“İSTEYEREK ÖLDÜRMEDİM”

Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen suç örgütü operasyonunda 24 kişi yakalandı Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen suç örgütü operasyonunda 24 kişi yakalandı

Olaydan sonra tutuklanan K.K. hakkında kasten adam öldürmek suçundan müebbet hapis talebiyle dava açıldı. 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya tutuklu sanık, akrabaları ve avukatları katıldı. Duruşmada savunma yapan yaşlı adam, olay günü yaşananları tam olarak hatırlamadığını, eşiyle tartıştıklarını ve şeker hastası olduğu için aniden hareket etmiş olabileceğini söyledi. K.K., “Olay günü eşimle tartıştık. Daha önce de arada tartışıyorduk. En son tartışmamızda ben şeker hastası olduğum için çok sinirlenmişim. Kendime geldiğimde karımı kanlar içinde yatarken gördüm. Onu isteyerek öldürmedim, zaten durumun farkına vardığımda gidip polise teslim oldum. Tasarlayarak yapmadım, çok pişmanım” dedi. Mahkeme eksik evrakların tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. (İHA)