Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem adına çiftin nikahlarını kıyan nikah memuru törende yaptığı konuşmada "Bursa'nın en yeni çiftinin nikahlarını kıymak bana nasip oldu. Ben buradan birbirine evliler kervanına katılan şehrimizin en yeni çiftimize Nikah cüzdanlarını takdim ediyor ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Allah mesut etsin darısı bekarların başına"diye konuştu.

 BABA TUNAY'DAN MUTLULUK DİLEKLERİ

İş dünyası, futbol, siyaset, STK  başkan ve yöneticileri ile  çok sayıda Bursalının bir araya geldiği yemekli düğünde damat babası Tunay Örnek, "Bu akşam Örnek ailesine güzel bir fert daha katıldı. Sayımızı çoğaltacak olan güzel gelinimiz Kübra ile oğlumuzun dünya'ya getirecekleri çocuklarla sayımız daha da çoğalacak. Ben buradan bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan akraba eş dost ve sevenlerime şükranlarımı sunuyor teşekkür ediyorum. Ayrıca  çocuklarıma  devletine, milletine, bayrağı ile vatanına hayırlı evlatlar yetiştirmeleri tavsiyesin  dede bulunmak istiyorum. "diye konuştu.

HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

Çiftin ilk danslarını yapıp düğün pastasını kesip davetlilere ikram etmesinin ardından takı merasimi yapıldı. Davetlilerin takı takmak için adeta birbirleriyle yarıştığı düğünün eğlence bölümünde ise Damat Babası Tunay Örnek ile Gelin Babası Nebi Selvi bilinmeyen yönlerini gerçekleştirdikleri gösteri ile sergiledi. Gelin babası Nebi kızı ile sergilediği modern dans ile davetlilerden alkış alırken damat babası Tunay Örnek'in davetlilerin uzun süre hafızalardan silemeyecekleri "Sen neymişsin be Tunay" dedirten nefesleri kesen Zeybek oyunu ise ayakta alkışlandı. Halayların çekildiği ve gece geç saatlerde biten düğünün ardından çift balaylarını geçirmek için Yavru Vatan Kıbrıs a gitti.

Huzurevinde yeni yıl kutlandı Huzurevinde yeni yıl kutlandı

A