Özkan YILDIRIM/ÖZEL HABER

Yeni sezon öncesi hazırlıklar kapsamında ilk olarak Süper Amatör Küme’nin başarılı hocalarından Sedat Razı ile anlaşarak hoca sorununu bitirerek 3 yeni transferle sözleşme imzaladılar. Bu kapsamda görüşlerini aldığımız Demirtaşpaşa Mahallesi Muhtarı İhsan Tozaklı ve Demirtaşspor Kulübü Başkanı Cemal Bayrak’tan yeni transferleri ve yeni sezon değerlendirmesi aldık. İmza Töreni öncesi İhsan Tozaklı, “Bursa Süper Amatör Kümede mütevazı bir kadro oluşturarak lige renk katmayı amaçlıyoruz. Bu çerçevede yeni sezona yeniden yapılanma ile başlamak istiyoruz” dedi.

SEDAT RAZI HOCAMIZLA ANLAŞTIK

Osmangazi'de konforlu ulaşım Osmangazi'de konforlu ulaşım

Bu kapsamda Bursa Amatör Futbolunun sevilen, başarılı, genç hocalarından Sedat Razı hocamızla anlaştık, bu doğrultuda transferlere başladık bugün siz değerli basınımızın huzurunda 3 futbolcuyla karşılıklı imzalarımızı atarak transfere başlamış oluyoruz. Demirtaşspor Bursa’da amatör futbolunun köklü takımlarındandır. Elbette bu transferlerimiz bundan sonrada devam edecek. Takımımıza güç katacak genç futbolcuları ilerleyen süreçte takımımıza katabiliriz.

İMZALAR ATILDI

Bugün sizlerin de huzurunda Cenk Kasımoğlu, İbrahim Meriç ve Bünyamin Akdeniz ile anlaştık ve birazdan imzalarımızı atacağız. Sezon uzun bir lig, yazı var, kışı var, deplasmanlar vesaire birçok zorluk. Güzel bir hazırlık dönemi geçirdikten sonra inşallah lige merhaba demek istiyoruz. Bu anlamda değerli hocamız Sedat Razı Hocamıza güvenimiz çok fazla, yeni sezona yeni bir yapılanma ile başlıyoruz. Bütün takımlara kazasız belasız güzel bir sezon diliyorum. Bu arada mübarek Kurban bayramına da az bir zaman kaldı. Sizleri de burada yakalamışken bütün İslam Âleminin bütün halkımızın yaklaşmakta olan Kurban Bayramlarını kutlamak istiyorum.

DEMİRTAŞSPOR’UN ADI BAŞARI İLE EŞDEĞER

İmza Töreni öncesi son olarak görüşlerini almak istediğimiz Demirtaşspor Kulübü Başkanı Cemal Bayrak mikrofonlarımıza şunları söyledi; Demirtaşspor Kulübü Bursa’mızın en eski, en köklü takımlarından biri. Zaten Demirtaşspor adını duyduklarında bizlerden herkes başarılı olmamızı bekliyor. Şunu kesin olarak söylemek isterim ki, Demirtaşspor Süper Amatör’de Bölgesel Amatör Lig heyecanına renk katacaktır. Bu doğrultuda Bursa’mızın tanıdığı Sedat Razı Hocamızda bu anlamda takımımıza güç katacaktır. Bu doğrultuda da bugün Amatör liglerimizde başarılı olmuş arkadaşlarımızla imzalarımızı atacağız. Yeni sezonun bütün takımlarımız için kazasız belasız, güzel bir sezon olmasını canı gönülden diliyorum.

SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU

Sosyal Sorumluluk projeleriyle Gelenekselleşmiş Sünnet Şöleni, Ramazan Aylarında kamu desteği almaksızın yardımseverlere ulaşarak birliktelik ortaya koyarak Ramazan ayı boyunca iftar programları organize eden buna benzer daha birçok projeye imza atan Demirtaşpaşa Mahallesi Muhtarı İhsan Tozaklı’nın şimdide Demirtaşspor Başkanı Cemal Bayrak ile birlikte Türk sporuna, Bursa futboluna da hizmet ediyor olması gerçekten bütün muhtarlara örnek teşkil edecek düzeyde. Bizlerde Bursa’mızda yaptıkları ile iz bırakan muhtarımız İhsan Tozaklı’ya ve değerli Kulüp Başkanımız Sedat Bayrak’a yeni sezonda başarılar dilediğimiz gibi, hem Demirtaşspor’a hem de bütün takımlara kazasız belasız bir sezon  diliyoruz.