Özkan Yıldırım/Özel HABER

Sektörel çalışmalarıyla Bursa’da ve ülke çapında adından söz ettiren Kayapalı Emlak Ofisi’nin kurucusu ve sahibi İsmail Dengiz’in oğlu Tahsin Dengiz muhteşem bir düğün organizasyonuyla dünya evine girdi. Pembe ve İsmail Dengiz'in yakışıklı oğulları Tahsin ile Nuran ve Embiya Beşirik Ailesinin güzel kızları Gamze'nin düğünleri hafta sonu Özlüce Davet Düğün Salonu’nda seçkin davetli topluluğunun huzurunda gerçekleştirildi. Eş dost hısım akrabaların yanı sıra damat beyin ve güzel gelinimizin arkadaşlarının da yoğun teveccühü ile gerçekleşen düğün birçok güzel anı bıraktıktan sonra tamamlandı. Bu güzel düğüne geçmeden evvel iki gece önce Şayan'ı Gold Salonunda gerçekleşen kına gecesinden de bahsetmeden geçmeyeceğiz. Kadın konukların katılımıyla gerçekleşen kına gecesinde Gamze Hanım'ın kız arkadaşlarının yaptığı güzel oyun ve danslar görülmeye değerdi.

KONVOY GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Düğün günü akşam üzeri damat beyin Kayapa’daki baba ocağında toplanan akraba ve dostların yanı sıra gelen arkadaşlarının da katılımıyla 30-35 civarı araçla Osmangazi ilçesindeki gelin evine yoğun trafik eşliğinde gidildi. Türk adetlerine uygun bir şekilde gelin baba evinden ayrılırken dualar okundu. Bu esnada Damat Tahsin Dengiz in babası İsmail Dengiz'in gözlerinden akan damlalar gözlerden kaçmadı. Okunan dualar ve gelinin alınmasından sonra hep birlikte Özlüce Davet Düğün Salonu’na geçildi. Düğün Salonu deyim yerindeyse hınca hınç doluydu. Önceden belirlenen saatte nikah merasimine geçildiğinde yeni çiftlerin gözlerindeki mutluluk etrafa yansıyordu. Gelin ve damadın birbirlerine ‘Evet’ demelerinin ardından nikah şahitlerinin de şahitliği, sonrasındaki güzel temenniler eşliğinde nikah kıyıldı.

İSMAİL BEY DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

Bursa’da fetih şöleni Bursa’da fetih şöleni

Emlak sektörüne yön veren çalışmalarda bulunan bu çalışmalarıyla adını yurt çapında duyuran Değerli iş insanı İsmail Dengiz'in iş dünyası, siyaset dünyası ve sanat dünyasından birçok eş dost ve arkadaşlarının yurt genelinden düğüne gelemeseler de göndermiş oldukları güzel ve büyük çelenklerle İsmail Bey'in bu mutlu gecesine ortak oldukları bir gerçekti.

ÖMÜRLÜK MUTLULUĞA İLK ADIMI ATTILAR

Gece boyu oyun havaları, yöresel esintiler eşliğinde pist hiç boş kalmadı. Gecede konuklar çok eğlenceli dakikalar geçirdiler. Düğüne gelen misafirlerin çocukları da yine salonun bünyesindeki oyun odalarında keyifli vakit geçirdiler. Bilhassa damat Tahsin Bey'in büyük arkadaş grubu ile birlikte oynaması geceye ayrı bir renk kattı.

DAMAT BEY’İN ARKADAŞLARI DÜĞÜNE AYRI BİR RENK VE NEŞE KATTI

İlerleyen dakikalarda İsmail Bey hem eşi Pembe Hanım hem de oğulları Tahsin gelen konuklarla özel olarak ilgilendi. Konukların hal hatırlarını sorarak muhabbet etmeyi de ihmal etmediler.