Özkan YILDIRIM

****İbrahim Muhtarım, öncelikle bizleri mahallenizde konuk edip , misafir ettiğiniz  için teşekkür etmek istiyorum. İlk olarak sizi bir tanıyalım. Sonrasında da yavaş yavaş sorularımıza geçelim isterseniz?

6 CUMHURBAŞKANI, 13 BAŞBAKAN GÖRDÜM

 ---- Yenişehir'e kadar gelip benimle, böylesine güzel bir röportaj yaptığınız için bende sizlere teşekkür etmek istiyorum. Ben İbrahim Kekik 1959 Yenişehir doğumluyum, doğma büyüme buralıyım. Çiftçilik, hayvancılık, terzilik gibi birçok meslekte çalışmalar yürüttüm 1989 yılında mahallemizin muhtar adayı oldum, kazandım, sonrasında 1994-1999-2004-2009-2014 ve 2019 seçimlerini de kazanarak toplamda 7 dönemdir, mahallemizin muhtarlığını yapmaktayım. Tabii eskiden bugünlere mahallemizdeki birçok şey de değişim oldu. 32 yılı geçti burada muhtar olduğum. Yollar sokaklar toz topraktı o zamanlar, altyapısını üst yapısını gayet güzel yaptık. Sokak asfaltlamaları da yine çok güzel yaptık. Tabii bu arada bana 7 seçimdir destekleyen hep arkamda duran Mahalle halkımıza, Mahalle insanlarımıza buradan teşekkür etmek istiyorum. Bizim mahallemiz Çiftçi Mahallesi, aşağı yukarı 8 bin civarında nüfusumuz var, çok göç alan bir bölge ayrıca sezonluk işçilerde gelip gidiyor.

DAVUT AYDIN BAŞKANIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER

****Peki Muhtarım o zamanlardan bu zamana neler değişti bu 32 yıllık süreçte?

--- Çok fark var. Yollar, sokaklar her taraf güzelleşti, çalışmalar güzel oldu belediye başkanımız Davut Bey gerçekten hep yanımızda oldu, çok destek sağladı, sağ olsun. Zaten belediyeler çalışıyor biliyorsunuz biz sadece öncü oluyoruz. Altyapı, üstyapı hepsi tamamlandı. Mahallemizin sağlık ocağı var, dispanseri var, taziye yerimiz var bu süreçte birçok hizmetin gelmesini sağlamaya çalıştık.

****Şimdi de o eksikliklere gelelim muhtarım?

ALİNUR AKTAŞ BAŞKANIMDA ÇOK DESTEK SAĞLADI

--- Çocuk parkı hiç yok dersem yeridir, bizim Yenimahalle'de öyle bir eksikliğimiz var. Sonra işte Jimnastik yapılan aletlerinin olduğu parklarda yok. Çocukların, gençlerin top oynayabileceği, spor yapabileceği spor alanları da yapılabilir. Top sahası spor alanları da olursa elbette güzel olur gençlerimizin sonuçta enerjilerini atabilecekleri bir yerde yok mahallemizde. Bu arada Davut Başkanımıza olsun, Ali Nur Başkanımıza olsun buradan teşekkürlerimi iletmek istiyorum işte birkaç eksikliğimiz var konuşmuş olduğumuz gibi çocuk parkı jimnastik  aletlerinin olduğu park alanı ve spor sahaları bu konularla ilgili başkanlarımızdan destek bekliyoruz birçok sıkıntımızı çözen sayın  başkanlarıma buradan teşekkürlerimi iletmek istiyorum. İnşallah bu eksikliklerimiz de bir an evvel giderilir.

**** Muhtarım bu bağlamda 7 dönemdir muhtarsınız ve Türkiye rekoruna da üç döneminiz kalmış. 3 dönem daha muhtar olup bu rekoru kıracak mısınız?

REKORDA GÖZÜM YOK, BU KADAR YETER...

---- Bu uzun süreçte birçok hizmetin gelmesini sağladık mahallemize, 7 Dönem oldu 2024'te 35 yılım dolacak inşallah, bundan sonra devam etmek istemiyorum. Biraz da gençler gelsin onlar hizmetlerin devamını sağlasınlar. Benim bu son dönemim, bu bağlamda bana destek veren bütün halkımıza, mahalle sakinlerimize teşekkür ederim.

YENİMAHALLE HALKI HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Çare Büyükşehir'de Çare Büyükşehir'de

Bilindiği üzere koronavirüs tehlikesi salgını nedeniyle birçok kısıtlamaya gidildi, bu süreçte bizde vefa destek gruplarında halkımıza hizmetin ulaşması için destek sağladık. Bizler de yaşlı insanlarımıza elimizden geldiğince burada destek sağlıyoruz eksiklikleri varsa gideriyoruz her zaman onların yanındayız. Başta beni destekleyen desteklemeyen bütün Mahalle insanlarım olmak üzere, Yenişehir’de yaşayan, Bursa’da yaşayan bütün hemşerilerime 84 Milyon Türk insanına tüm halkıma sağlık, sıhhat, afiyet ve esenlikler diliyorum. Herkese selamlarımı iletmek istiyorum diyerek sözlerini tamamladı.