Özkan YILDIRIM

Seçkin davetli topluluğunun yoğun bir teveccühü ile gerçekleştirilen düğün merasiminde konuklar güzel vakit geçirdiler. Baba Ahmet Yaldız ve değerli eşi Rukiye Yaldız çocuklarının sünnet cemiyetinde ki mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

SÜNNET CEMİYETİ DUALARLA BAŞLADI

Ahmet Bayar ve Mustafa Kalay hoca efendilerin  Mevlit Duası ve Yasin-i Şerif'i  okuması  ile başlayan sünnet cemiyeti sonrasında ikramlar eşliğinde devam etti. Aile yakınlarının yanı sıra Bursa siyaset ve iş dünyasının   tanınmış simaları ve  ailelerinin iştirak ettiği sünnet cemiyetinde Muhammed Yusuf oldukça keyifliydi  , ayrıca kız kardeşi Rabia Hatun ise neşesi ile  gelen konukların  ilgi odağı olmayı başardı.

MEHTERAN TAKIMI MANEVİ HAZ KATTI

Mevlit Duası ve Yasin-i Şerif'in okunmasından sonra Ayyıldız Mehteran  Takımının birbirinden güzel Mehter Marşı  sunumları düğüne hem hareket hem de görsellik kattılar..Gelen konuklar güzel ve keyifli vakit geçirdiler. Sonrasında küçük miniklere hediyeler dağıtılarak onlarında güzel bir gecede  mutlu bir düğün geçirmelerine olanak sağlanmış oldu. Bir çok konuk bu unutulmaz anları  telefonlarına kaydedilerek ,  kayıt altına almaktan kendilerini alı koyamadılar.

KUTLAMA YAĞDI

Siyaset dünyasının ve iş dünyasının birçok siması ve ailesinin  bizzat gelmiş oldukları düğün merasiminde yoğun programlarından dolayı katılım sağlayamayan Hakan Çavuşoğlu, Mustafa Esgin ve  Muhammet Müfit Aydın milletvekillerimiz de bir mesaj göndererek Muhammed Yusuf ve  ailesini bu güzel cemiyetlerinden dolayı kutladılar.

Yalın çalışmalara büyük ödül Yalın çalışmalara büyük ödül

MÜRÜVETLERİNİN HAYIRLISIYLA TAMAMLANMASI DİLEĞİYLE

Bizde bugünün çocuklarının çok şanslı olduğunu söyleyebiliriz. Bu sünnet Muhammed Yusuf'un hayattaki ilk mürüvveti, İkinci mürüvveti askerlik, üçüncü  mürüvveti  ise evlilik olacaktır. Tüm anne ve babalar çocuklarının mürüvvetlerinin tamamlanmış olarak görmek isterler. Bizler de Muhammed Yusuf'un zamanı geldiğinde bütün mürüvvetlerini güzel bir şekilde hayırlısıyla ulaşmasını canı gönülden diliyoruz.