Esra Ceyhan ile A'dan Z'y programını sunan ve dönemin en çok izlenen sunucu Esra Ceyhan, uzun yıllardır ekran uzaktaydı. Yaptığı programlarla şu anki düzene zemin uyduran Ceyhan, gündüz kuşağı programlarının baş mimarı olarak anılıyor. Onun ardından ise Müge Anlı, Esra Erol gibi isimler ekranlarda boy göstermeye başladı. Şu an 53 yaşında olan güzel sunucu bakın ne halde? Kızı ise görenlerin ağzını açıkta bırakıyor.

esraceyhanll.jpg

DÖNEMİN MÜGE ANLI'SIYDI

Türkiye'nin klasikleri arasında giren Esra Ceyhan, sunduğu program ile bir zamanlar reyting rekorları kıran isimler arasındaydı. Günümüz programların ilk temsilcisi konumunda olan Esra Ceyhan, şu an ailesi ile beraber kameralardan uzak bir hayat yaşıyor.

esraceyhankimdir.jpg

Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan sunucu şimdi ki hali ile konuşulmaya başlandı. 53 yaşındaki sunucunun 16 yaşında bir de kızı var. Kızını görenler ise şaşkınlığını gizleyemiyor.

esraceyhankizi.jpg

ŞİMDİ EKRANLARDAN UZAK BİR HAYAT YAŞIYOR

Esra Erol, Müge Anlı gibi isimlerin henüz piyasada olmadığı günlerde televizyonlarda fırtına gibi estiren Esra Ceyhan, yerini bu iki isme vardı. İşlediği konular ve ilginç konuklarıyla adından sıkça söz ettiren Ceyhan'ın yerine aynı formatın devamı niteliğinde Esra Erol'da ve Müge Anlı ile Tatlı Sert programları ekranlarda yerini aldı. Ceyhan şimdi ise ekranlardan uzak bir hayat sürdürüyor.

esraceyhannereli.jpg

SOSYAL MEDYA HESABINI AKTİF KULLANIYOR

Ailesi ile özel anlarını bazen sosyal medya hesabından yayınlayan Ceyhan'ın kızı da dikkat çekiyor. Büyüyen kızını görenler Ceyhan'ın kızını kendisine benzetiyor. Kızının 16 yaş doğum günü kutlamasını sosyal medya hesabından yayınlayan Ceyhan'ın yaşına rağmen güzelliğini koruması da takipçileri tarafından tam not aldı.

esraceyhanya.jpg

KIZININ DOĞUM GÜNÜN TAKİPÇİLERİ İLE PAYLAŞTI

Esra Ceyhan kızının doğrum günü kutlamasını ise şu sözlerle paylaşmıştı:

"Ceyhan paylaşımına 'Dün Ayşe'min doğum gününü kutladık. Allah'ıma şükür… Daima söylerim; hamileliğimden bu yana ettiğiniz dualar, gönderdiğiniz sevgiler, paylaştığınız harika temenniler için sizlere daima gönül borcum var, sağ olun, var olun."

Haluk Levent şehit ailesine destek konseri verdi Haluk Levent şehit ailesine destek konseri verdi

ceyhanesra.jpg

ESRA CEYHAN'IN ŞİMDİ Kİ HALİ BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Kızı Ayşe'nin yaş günün ailesi ile birlikte kutlayan Esra Ceyhan'ın şimdi ki hali de gözlerden kaçmadı. Geçen yıllara rağmen hala zarafetini kutlayan Ceyhan, sevenleri tarafından da beğeni yağmuruna tutuldu.