Danışmanlık hizmeti verdiği firmalar arasında Köfteci Yusuf, Sude Et gibi firmalar da olan More Enstitü Eğitim & Danışmanlık gıda sektörünün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatıracak.

SEKTÖRE YÖN VERECEK

Bu kapsamda düzenlenecek olan “Hazır Yiyecek ve Restorancılık Sektörünün Sorunları ve Kurumsallaşma Sürecinde Çözüm Önerileri” konulu panel 1 Aralık 2015 Salı günü saat 17.30´da More Enstitü Konferans Salonu´nda gerçekleşecek. Eker Süt Ürünleri Yöneticisi Elif Topaloğlu´nun moderatörlüğünde düzenlenecek olan panelde More Enstitü Kurucu Ortakları Dr. Bülent Öz ve Dr. Oğuzhan Karagül´ün yanı sıra Kocamanlar Balıkçılık Yönetim Kurulu Başkanı Maşallah Kocaman, İkizler Börekçilik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar konuşmacı olarak katılacak.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ MASAYA YATIRACAĞIZ

More Enstitü Kurucu Ortağı ve Yönetim Danışmanı Dr. Oğuzhan Karagül “Gıda sektöründe Bursa´nın önde gelen firmalarına verdiğimiz danışmanlık hizmetinin yanı sıra daha geniş kapsamlı bir panel düzenleyerek sektörün tüm paydaşlarını bir araya toplayıp sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırmak istedik” dedi.