“Gecenin Kraliçesi” dizisi 15. Bölümde final yapacak olan Meryem Uzerli´nin başrolünü Ozan Güven´le paylaştığı “Annemin Yarası” geçen cuma vizyona girmişti. “Annemin Yarası”nın çarşamba günü yapılan galası büyük ilgi görmüştü. Meryem Uzerli, film çekimleri sırasında aşk yaşadığı Ozan Güven´le galanın yapıldığı salona beraber giriş yapmıştı. Galada Uzerli´nin seyirciler arasında özel bir konuğu vardı. Ünlü oyuncunun 6 aydır beraber olduğu yeni sevgilisi Alp Özcan da filmi Cem Yılmaz´ın arka sırasında izlemişti.

SAHNELERİ İZLEYİP ŞOKE OLDU!

Filmi merakla izleyen Meryem Uzerli´nin sevgilisi Alp Özcan´ın, salondan çıkarken yüzünden düşen bin parçaydı. Yakışıklı iş adamının, Meryem Uzerli´nin Ozan Güven´le uzun süren öpüşme ve sevişme sahnelerini izleyince şoke olup kıskançlık krizine girdiği iddia edildi. Film çıkışı Meryem Uzerli, sevgilisiyle after partiye katıldı. Morali çok bozuk olan Alp Özcan´ın sürekli “Gitmek istiyorum” diyerek Uzerli´ye baskı yaptığı iddia edildi.

OZAN GELİNCE MERYEM´İ KOLUNDAN ÇEKTİ

Meryem Uzerli, after parti sırasında sevgilisini Cem Yılmaz´la tanıştırdı. Görgü tanıklarının anlattıklarına göre bu sırada yanlarına Ozan Güven geldi. Alp Özcan, Ozan Güven´i görünce tek kelime etmedi, öfkelendiğini belli etti ve Meryem Uzerli´yi kolundan tutarak adeta kaçırırcasına partiden götürdü.

Meryem Uzerli´nin geçen yıl Beyoğlu´nda müdavimi olduğu restoranda tanıştığı Alp Özcan, bir yat klübünün sahibi… İş adamının Tuzla´da ve St. Tropez´de şubeleri bulunuyor. Şov dünyasına pek de alışkın olmayan Alp Özcan´la Meryem Uzerli´nin ilişkisinin bu ve bunun gibi kıskançlık krizlerine ne kadar dayanacağı merak konusu oldu.