Bursaspor’da Teknik Direktör Ümit Şengül’le yollar ayrıldı Bursaspor’da Teknik Direktör Ümit Şengül’le yollar ayrıldı

İtalyan ekibi Atalanta'da transfer gelişmeleri Merih Demiral'ın geleceğine bağlı. Inter'in Milan Skriniar'ı Paris Saint-Germain'e 70 milyon euro bedelle satışının gerçekleşmesi halinde, Merih'in Mavililer'in yolunu tutmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu transfer için Atalanta hazır kıtada bekliyor.

MERİH DEMİRAL GİDERSE BOMBALAR PATLAYACAK

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Atalanta teknik direktörü Gian Piero Gasperini, takımından memnun değil. Bu sezon hedefe yürümek için istediği kadroyu oluşturmadığından dert yanan İtalyan çalıştırıcı, takıma yeni takviyeler istiyor. Bu transferlerin gerçekleşmesi için ise Merih Demiral'ı kaynak olarak kullanmak istiyorlar. Öyle ki sezon başı 20 milyon euro bonservisle Juventus'tan alınan Merih Demiral, Inter'e transfer olursa bunun bedeli 40 milyon euro gibi bir ücret olacak. Milli yıldızdan gelen bu ücret ise Atalanta'nın bombaları üst üste patlatmasına kaynak oluşturacak.

INTER'İN 1 NUMARASI

Inter teknik direktörü Simone Inzaghi her ne kadar Milan Skriniar'ın gönderilmesini istemese de, PSG'nin ödeyeceği yüklü bonservis karşısında yöneticilerin tavrı net olacak. Inzaghi ise alternatiflerini şimdiden belirlemiş durumda. Buna göre Milli oyuncumuz Merih Demiral, Inter'in 1 numaralı stoper hedefi durumunda.

Yaşadığı sakatlık dolayısıyla şu an takımından ayrı olan ve 2-3 haftaya dönüş yapacağı tahmin edilen Merih Demiral, Atalanta formasıyla 42 maça çıkmış ve kiralık olarak geldiği İtalyan ekibine bonservisini aldırmayı başarmıştı. Milli oyuncumuzun geleceği merakla beklenirken, Inter'e transfer olması halinde bir başka Milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu ile takım arkadaşı olacak olması Merih'i cezbeden başka bir husus.