Galatasaray’ın başarılı orta sahası Felipe Melo, “Prandelli, çalıştığım en iyi teknik direktörlerden biri” dedi. 

Sarı-kırmızılı takım yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürürken, Brezilyalı futbolcu Felipe Melo bugün bir basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli futbolcu yeni teknik direktörü ve gelecek sezon hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın en istikrarlı futbolcularından Felipe Melo, yeni teknik direktörleri Cesare Prandelli'ye övgüler yağdırdı. Cesare Prandelli hakkında sabaha kadar konuşabileceğini belirten Melo, “O, benim çalıştığım en iyi teknik adamlardan biri. Onun sayesinde çok iyi yerlere geldim; ondan çok şey öğrendim” açıklamasını yaptı.

Ligin bitiminin ardından tatil yaptığını ve bunun herkes için güzel olduğunu ifade eden Brezilyalı futbolcu, “Tatilde ailemle dinlendim. Sezon öncesi kampımıza başladık. Cesare Prandelli'nin metodunu bildiğim için iyi dinlendim ve hazırlandım” dedi .

Melo, Dünya Kupası hakkında da, “Her Brezilyalı gibi Almanya maçında alınan sonuç beni de üzdü. Ama böyle konuları konuştuğum zaman buradan Brezilya'ya farklı yansıyor. O nedenle çok konuşmak istemiyorum” diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımda mutlu olduğunu vurgulayan Melo, “Galatasaray'ın futbolcusuyum ve burada çok mutluyum. Kişisel olarak kulüp tarihine geçmek önemli. Ama ben tarihe, kazandığım kupalarla geçmeyi tercih ederim. Türkiye'de kazanılacak tüm kupaları kazandım. Şu anda odaklandığım tek nokta 4. yıldız. Başka hiçbir şey düşünmüyorum” dedi.

Felipe Melo, kaptanlığın lider olmak olduğunu ifade ederek, “Soyunma odasında lider gibi davranmaktır. Dolayısıyla ilk geldiğim günden beri takımın kaptanlarından biriyim. Bu şekilde hareket ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Trabzonspor’dan transfer edilen Olcan Adın hakkında da açıklamalarda bulunan Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo, “Olcan'ın transferi beni inanılmaz mutlu etti. Türkiye'de alınabilecek en iyi ismi transfer ettik. Bu zorlu yılda bize fazlasıyla faydalı olacaktır” yorumunda bulundu.

Fenerbahçe’nin Atletico Madrid’den transferi Diego Ribas’ın en iyi arkadaşlarından biri olduğunu ifade eden Melo, eşlerinin de yakın arkadaş olduğunu söyledi.

GAZZE'DE HAKSIZ YERE İNSANLAR ÖLÜYOR

İsrail’in Filistin de öldürdüğü çocuklara üzüldüğünü söyleyen tecrübeli futbolcu, “Benim 4 çocuğum var. Gazze'de haksız yere insanlar ölüyor. O yüzden şu anda yapılması gereken, insan olarak oradaki kişilere dua etmek. Yapabildiğimizi yapmak. Her seferinde onlara dua ediyorum” dedi.