Bursa'da iki belediyesi bulunun CHP'nin Büyükşehir, Mudanya ve Nilüfer ilçe belediye başkan adayları Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sonrasında açıklandı. Mustafa Bozbey'in Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı resmiyet kazanırken, Nilüfer'e Bozbey'in yardımcısı Turgay Erdem aday gösterildi. Mudanya'da da beklendiği gibi Hayri Türkyılmaz yeniden başkan adayı olarak deklare edildi.

BTSO'dan önemli adımlar BTSO'dan önemli adımlar

GÜN BUGÜNDÜR

Bozbey, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, hemşerilerine "Bursa sevdalıları" diye seslenerek, "Gün bugündür! Gün bu güzel kenti hak ettiği yere taşıma günüdür. Şimdi yola çıkma zamanı, şimdi Bursamla geleceği birlikte kurma zamanı. O sene bu sene dostlar, siz varsanız başarırız. Allah utandırmasın" dedi.

EKTİĞİMİZ TOHUMLARI MUDANYA'DA BİÇECEĞİZ

Partisince ikinci kez aday gösterilmenin onurunu yaşadığını dile getiren Hayri Türkyılmaz da, "Şimdi geçtiğimiz dönem boyunca ektiğimiz tohumların meyvelerini toplama zamanıdır. Cumhuriyetimizin tüm değerlerinin özgürce yaşandığı Mudanyamızla gurur duymaya devam edeceğiz" açıklaması yaptı. (Ahmet KUNDAKCI)