Yıldız Tilbe’nin evinden video paylaştı, "Durumu iyi, yoğun bakım dedikodularına inanmayın" dedi Yıldız Tilbe’nin evinden video paylaştı, "Durumu iyi, yoğun bakım dedikodularına inanmayın" dedi

Brezilya’da yaşayan ve ismi açıklanmayan 54 yaşındaki bir adam dayanılmaz karın ve mide ağrıları ile günlerce süren kabızlık semptomlarıyla doktora başvurdu. Manaus kentindeki hastaneye başvuran ve tedavisine başlanan adamın ilk anal muayenesinde her şey normal bir şekildeydi. Ancak doktorlar bölgeyi bir de röntgenle ile taramaya karar verdiklerinde kolon ve rektumun kesiştiği noktada bir dambıl olduğunu fark ettiler.

kapak3

Dambılın anal delinme veya başka bir ağır yaralanmaya neden olmasını önlemek için hızlı hareket eden doktorlar hastayı acilen ameliyata aldı.

OPERASYON BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANDI

2

Genel anestezi yöntemiyle ameliyatına başlanan adamın makat bölgesi yırtılmadan ve kanama olmadan başarılı bir şekilde dambıl çıkartıldı. Operasyonun başarılı bir şekilde tamamlanmasıyla birlikte ismi açıklanmayan hasta 3 gün sonra taburcu edildi.