Abdullah ASLANTÜRK

Bursa Şavşatlılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu dostluk maçı renkli görüntülere sahne oldu. Yıldırım Belediyesi personelinin ve dernek üyelerinin forma giydiği dostluk maçında Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de ter döktü. Maç öncesi derneğin Gençlik Kolları Başkanı Aysun Köybaşı ve Başkan Murat Aydın, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye flamaTürk bayrağı ve çiçek takdim etti.

BU FOTOĞRAFI SAKLAYACAĞIM

Sahaya çıkmadan önce Duaçınar Futbol Kulübü oyuncularıyla hatıra fotoğrafı çektiren İsmail Hakkı Edebali,“Bu fotoğrafı çerçeveletip saklayacağım. İleride büyük bir futbolcu olursanız eğer. Bende o fotoğrafa bakıp gurur duyacağım. Sağlıklı bir gelecek için gençliğimizin spor yapması gerektiğine inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Sahaya ‘Yıldırım’ Düştü

İlk 10 dakikanın karşılıklı ataklarla geçtiği müsabakanın ilk golü Başkan Edebali’den geldi. Yaklaşık 90 dakika süren karşılaşmada atılan şık goller yıldız futbolculara kapak olacak nitelikteydi.Neşe dolu geçen karşılaşmadan 6-3’lük skorla Yıldırım Belediyesi galip çıktı. Maç sonrası Ocak başına geçen Başkan İsmail Hakkı Edebali, oyunculara ve taraftara Artvin’in meşhur çağ dönerinden ikram etti.