Gülin ÖZDEMİR

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından bu yıl 59'uncusu düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali'nin konuklarından biri de Haluk Levent oldu.  Konser alanına saatler öncesinde gelmeye başlayan Levent hayranları, heyecanla ünlü sanatçının sahneye çıkmasını bekledi.  Hayranlarının yoğun alkışları arasında sahneye çıkan Haluk Levent, dillerden düşmeyen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Haluk Levent, sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

GÜZEL ANILARIM VAR

Orkestrasıyla sahne alan Levent, "Elfida", "Akdeniz Akşamları" ve "Ankara" gibi sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Bursa'ya 28 yıldır geldiğini ve konserler verdiğini anlatan Haluk Levent, "Bursa'ya dair güzel anılarım var. Ancak Bursa Festivali'nde ilk defa sahne alıyorum" dedi. Haluk Levent, 2019 yılında hayatını kaybeden kanser hastası Neslican Tay'ı da anarak, onun sevdiği bir şarkısını da söyledi. Konser sonunda Haluk Levent ve orkestrasının performansı izleyiciler tarafından alkışlandı.

Bursa Kültür Sanat Ve Turizm Vakfı (BKSTV) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, sanatçıya gecenin anısına BKSTV logolu Hacivat - Karagöz plaketi vererek teşekkür etti.

’Sırrını Biliyorum’a Bursa’da samimi gala ’Sırrını Biliyorum’a Bursa’da samimi gala

Haluk Levent’in 30 yıl önce çekilmiş fotoğraflarını poster haline getiren Mustafa Tanıtan, a Gazete adına bu posteri ünlü sanatçıya hediye etti.