Sapanca-Kırkpınar parkurunda düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası 1. etap yarışlarında İznikspor Kürek Takımı deniz küreği kategorisinde girdiği iki yarışı da kazanarak takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu. Sapanca Gölü Kırkpınar Parkuru’nda sona eren şampiyonayı deniz küreği kategorisinde İznikspor 1'inci, Türk Balıkadamlar 2'nci, Fethiye Belediyespor 3'üncü olurken, erkekler kategorisinde Galatasaray 1'inci, Fenerbahçe 2'nci, Galatasaray “B” 3'üncü oldu. Kızlar kategorisinde ise Şişecam Çayırova 1'inci, Galatasaray 2'nci ve Fenerbahçe 3'üncü tamamladı.

ALTIN MADALYA İZNİKSPOR’UN

Deniz Küreği kategorisin de yarışan sporcular Turgut Bayram, Burak Çalık, Ali Berk Karataş, Efe Gürbay ve Ali Uğur rakiplerini geride bırakarak birinci olurken, Altın madalya almaya hak kazandı. Ardından erkekler deniz küreği tek çifte yarışında İzniksporlu Turgut Bayram’da birincilik kazanarak takımı şampiyonluğa taşıyan isim oldu. İznikspor Kürek Takımı takımlar sıralamasında birinci olarak kupanın sahibi oldu.

SARGIN, TEBRİK ETTİ

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklamada "Deniz Küreği kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan İznikspor Kürek Takımını ve Antrenör Levent Selvi'yi İlçemize kazandırdıkları kupa ve madalyalardan dolayı tebrik ediyorum. Takım ruhu ile mücadele eden tüm genç sporcularımızı ayrıca tek tek kutluyorum. İznikspor Kürek Takımına ve İlçemize kupa hayırlı olsun" dedi.