7Days EuroCup B Grubu sekizinci hafta mücadelesinde TOFAŞ, bu akşam evinde Lokomotiv Kuban ile karşı karşıya geliyor. Grupta geride kalan 7 haftada aldığı 3 galibiyet, 4 mağlubiyetle dördüncü sırada bulunan Mavi Yeşilliler, lider durumda bulunan rakibini taraftarının desteğiyle yenerek ilk 4’teki yerini korumayı hedeflerken, Bursa temsilcisinde sakatlığı bulunan Barış Ermiş bu karşılaşmada forma giyemeyecek. 

TOP16 GARANTİ

Grupta şu ana kadar oynadığı 7 maçta 6 galibiyet alan Lokomotiv Kuban ise liderlik koltuğunda bulunuyor. Eurocup’ta grup aşamasının tamamlanmasına 3 hafta kala TOP16’yı garantileyen Rusya temsilcisi, tek mağlubiyetini evinde Alba Berlin’e karşı alırken; bu kupada geçen yıl final oynama başarısı gösteren Kuban, 4 Kasım’da Başantrenör Sasa Obradovic ile yolları ayırdıktan sonra yola yardımcısı Vlada Jovanovic ile devam etme kararı almıştı. 

HAKEM YUNAN

TOFAŞ ile Lokomotiv Kuban arasında Rusya’da oynanan mücadeleyi ise Mavi Yeşilliler 95-72 kaybetmişti. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma bu akşam saat 20.00’de başlayacak ve Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Yunanistan’dan Elias Koromilas, Belçika’dan Renaud Geller ve Karadağ’dan Igor Dragojevic hakem üçlüsü yönetecek.