Mustafa TANITAN

Huzurevinde yeni yıl kutlandı Huzurevinde yeni yıl kutlandı

Bursa eski bakanlarından Faruk Çelik, Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Ak Parti eski Bursa Milletvekili İsmet Su ve Sedat Kızılcıklı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Başbakanlık eski danışmanı Muhammet Taha Gergerlioğlu, toplamda on beş şahidin nezaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın kıydığı nikahın duasını ise Muradiye Cami imamı Lütfi Taşçı yaptı. Kaya çifti daha sonra düğün pastasını keserek davetlilere ikram etti. Tasavvuf Müziği konseri ve Semazen gösterisinin ardından Düğün töreni takı merasimi ile devam etti.

BAŞKAN’DAN MUTLULUK DİLEKLERİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş nikah larını kıydığı Kaya çiftinin düğün törenin de yaptığı konuşmada “Birbirine çok yakışan Bursa’mızın en yeni çiftine evlilik müessessinin kutsal bir müessese olduğunu hatırlatıyor ve karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde sağlıklı ve mutlu uzun bir ömür diliyorum. Ayrıca Devletimizi, Milletimizi, Bayrağımızı ve Vatanımızı seven gerekirse bu uğurda canını dahi feda eden evlatlar yetiştirmenizi niyaz ediyor tekrardan sizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÇELİK DEN TEBRİK

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş çiçeği burnunda Gamze-Ender Kaya çiftinin nikahlarını kıydıktan sonra evlilik cüzdanını takdim etmek için eski bakanlarımızdan Faruk Çelik'ten ricada bulundu. Çelik de mutluluk dilekleriyle evlilik cüzdanını gelin hanım ve damat beye takdim etti. 

BAYBURTLULAR BİR ARAYA GELDİ

Düğüne çok sayıda Bayburtlu işinsanı, STK başkanları, bürokrat ile Kelesli katıldı.

Bayburtlu Gelinin annesi Hayriye, babası Cemalettin Korkmaz ile Damadın annesi Fatma ile Babası Adnan Kaya'nın akraba oldukları düğünün ardından Kaya çifti balaylarını geçirmek için Kapadokya ya gittiler. Düğünün bitiminde davetlileri kapıya kadar uğurlayan düğün sahibi Cemalettin Korkmaz katılanlara teker teker teşekkür etti.