Bilecik´te bir ay önce hayvan barınağından sahiplenilen ve ´Linda´ adı verilen köpek, çıktığı gezinti sırasında bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.Sahibi gözyaşlarına hakim olamadı.

Olay Bilecik Teyfikbey Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bir dükkana alışveriş için giren Şule Gazimiyal, köpeği dükkanın dışında bıraktı. Bu esnada nedeni bilinmeyen bir olaydan dolayı yola atlayan Linda isimli cins köpek bir otomobilin altında kaldı. Olayı gören çevre esnafı yolun ortasında yatan köpeği kucaklayarak kaldırıma taşıdılar. Bu esnada dışarıdaki sesleri duyan köpeğin sahibi genç kız hemen köpeğin başına gitti. Bir iki dakika daha yaşayan köpek, sahibinin gözlerinin önünde öldü. Köpeğin sahibi genç kız, yaşanan bu durum karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

Olayı anlatan köpek sahibi Şule Gazimiyal, yaklaşık bir ay önce köpeği sahiplendiği ve kendisini çok sevdiğini anlatarak, “Ben üst katta bir dükkana çıktım. Sesler duydum dükkanın balkonuna çıktım ve Linda yerde yatıyor. Hemen aşağı indim. Zaten köpeği kaldırıma çıkarmışlar. Araç sahibi inmiş bakmış ve yapacak bir şeyim yok diyerek olay yerinden ayrılmış. Köpeğimin kalbi 2 dakikada falan attı ve sonra gözlerimin önünde öldü. Çok üzüldüm” dedi.

Linda´dan geriye sadece sahibiyle birlikte çekilmiş fotoğraflar kaldı.