Paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü Psikolog Esra Ezmeci yine şoke eden bir itiraf yayınladı. Bir kadın takipçisi tarafından kendisine gelen itirafı yanıtlayıp sosyal medya hesabından yayınlayan Ezmeci, takipçilerine 'yok artık' dedirtti. İşte okurken 'Bu kadar da olmaz dedirten' o itiraf.

Ajda Pekkan "Kalbim Gazze için atıyor" Ajda Pekkan "Kalbim Gazze için atıyor"

itiraf.jpg

ESRA EZMECİ'YE ORTAK İTİRAFI

İlişki üzerine yazdığı kitapları sosyal medya hesabından uygulayan Esra Ezmeci son dönemlerin en çok takip edilen kişileri arasında yer aldı. Yakında FOX TV'de program yapacak olan Ezmeci, sosyal medya paylaşımlarını da ihmal etmiyor. Kendisine gelen soruları yanıtlayıp, yayınlayan Ezmeci'nin paylaştıkları da bir o kada ilginç. İlişki sorularının yanı sıra itiraflar da alan Ezmeci'ye bu defa bir kadın takipçisi eşinin ortağı tarafından yaşadıklarını anlattı. İtiraf karşısında şaşıran Ezmeci bakın ne cevap verdi?

EŞİNİN ORTAĞINDAN ÇİRKİN HAREKET

Çoğunluğunun kadın takipçileri oluşturan Esra Ezmeci, eşleriyle soru yaşayanlar için sosyal medya hesabından çözüm ve yöntemler vermeye devam ediyor. Bir kadın takipçisinin itirafını isim vermeden yanıtlayan Ezmeci, kadın takipçisinin yaşadığı taciz olayından dolayı şaşkınlığını gizleyemedi. Eşinin ortağının kendisine yakınlık duyduğunu itiraf eden kadın Ezmeci'den yardım istedi. İtirafında, "Eşimin ortağı bana asılıyor. Eşimin yanında bunu yapıyor. Ben yüz vermiyorum. Ama eşim hiç tepki vermiyor" diye yazdı. Ezmeci ise bu itiraf karşısında, "Bazı insanlar genel anlamda flörtöz yapı da olabiliyor. Siz net bir sınır çizmeye devam edin, eşinize de ortağının bu tavırlarından hoşlanmadığınızı söyleyin" yanıtını verdi.