Türkiye'nin en başarılı erkek oyuncuları arasında yer alan Kıvan Tatlıtuğ oyunculuğu kadar yakışıklılığı ile de dikkatleri üzerine çeken isimler arasında. Oynadığı her dizi ve filmde büyük başarılar elde eden Tatlıtuğ, yeni bir proje ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Çekimleri tamamlanan filmin konusu ise ise dikkat çekici. İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un o paylaşımı.

kivanctatlitugdizi.jpg

AŞK-I MEMNU'NUN BEHLÜL'ÜNDEN YENİ PROJE

Aşk-ı Memnu dizisinde oynadığı karakter ile büyük bir üne kavuşan Kıvanç Tatlıtuğ yakında yeni bir proje ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. hayranlarının karşısına. Oynadığı Aşıklar Bayramı filmi için heyecanlandıran bir paylaşım yapan Tatlıtuğ, Netflix'de görünecek. Filmin vizyon tarihi ise belli oldu.

askimemnuizle.jpg

KIVANÇ TATLITUĞ UZUN ZAMAN SONRA NETFLİX'TE

İş hayatı kadar özel hayatıylada parmakla gösterilen oyuncular arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni projesi ile ekranlara çıkmaya gün sayıyor. Netflix'te yayınlanacak olan Aşıklar Bayramı filminde Settar Tanrıöğen ve Yasemin Allen’la başrol paylaşan Tatlıtuğ, meraklılarına müjdeli haberi verdi. 6 ay önce çekimleri biten filmin vizyona girme tarihi netleşti. Filmin setinden paylaşım yapan Tatlıtuğ, sevenlerini heyecanlandırmıştı.

netflixyenidizi.jpg

FİLMİN VİZYON TARİHİ BELLİ OLDU

Uzun süredir setlerden uzak kalan başarılı oyuncu Aşıklar Bayramı isimli film projesiyle yine adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Vizyona girme tarihini merak eden takipçilerine ise sevindiren haber geldi. Film 2 Eylül 2022 tarihinde Netflix’te izleyiciyle buluşacak. Bu film sayesinde Kıvanç Tatlıtuğ bir kez daha Netflix ekranında izleyici karşısına çıkacak.

haber1.jpg

KEMAL VAROL'UN ROMANINDAN UYARLAMA

Yazar Kemal Varol’un aynı isimli romanıyla uyarlanan filmin yönetmenliğini Özcan Alper üstlendi. Yapımcı ise OGM Pictures ve Nar Yapım. Aşıklar Bayramı filminde Settar Tanrıöğen ve Kıvanç Tatlıtuğ filmde baba oğulu canlandırırken Yasemin Allen da Kıvanç Tatlıtuğ’un sevgilisine hayat veriyor.

asiklarbayrami.jpg

FİLMİN KONUSU NE?

Film Kırşehir'den Kars'a kadar uzanan bir hikayeyi ele alıyor. 25 yıl görüşmeyen baba oğlunun hayatını alan dizi saz aşığı Heves Ali ile avukat oğlu Yusuf’un, Kars’a doğru yolculukları konu ediniyor. Birbirlerine kırgın ve kızgın baba ile oğulun geçmişle hesaplaşmasa vurgu yapan film izleyenlere duygusal anlar yaşatacağa benziyor.

Haluk Levent şehit ailesine destek konseri verdi Haluk Levent şehit ailesine destek konseri verdi