Optik illüzyon, farklı görünüşleri olan ve farklı algılanabilen bir nesnenin, bir çizimin ya da bir resmin akıllara durgunluk veren bir çizimidir. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi birçok optik yanılsama türü bulunur. Bu optik yanılsamalar bazen kişilik özelliklerini ortaya çıkarmak için de yardımcı olur. Birçok optik illüzyon görüntüsü, gördüklerimize dayanarak kişiliğimizin ve duygusal zekamızın gizli yönlerini açığa çıkarabilir.

KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİ ORTAYA ÇIKARAN OPTİK İLLÜZYON

Bu optik illüzyonda ilk gördüğünüz şey, hassas veya yüzeysel olup olmadığınızı ortaya çıkarıyor.

Yukarıdaki görüntüler, kişiliğimizi test etmek için oluşturulmuş optik illüzyonlardır. Bu sanatsal harikalar aslında Sürrealist ressam Octavio Ocampo tarafından yaratıldı. Çiçek optik yanılsaması, en yaratıcı eserlerinden biridir ve metamorfik tarzıyla yaygın olarak bilinir. Bu görüntüleri, gerçekçi ve resimsel ayrıntıları tek bir görüntüde üst üste bindirerek ve karşılaştırarak oluşturur.

OPTİK İLLÜZYON RESMİNDE İLK NE GÖRDÜN?

2.jpg

20  Ekim 2023 Cuma   TV yayın akışı! 20 Ekim 2023 Cuma TV yayın akışı!

ÇİÇEK - DUYARLI VE SEZGİSEL KİŞİ

Bu optik illüzyonda gördüğünüz ilk şey çiçekse, o zaman hassas ve sezgisel bir insansınız demektir. Bu aynı zamanda harika bir dinleyici olduğunuz ve sizin için anlamlı olan şeylere odaklandığınız anlamına gelir. ayrıca şefkatli, sezgisel ve sevdiğiniz insanları desteklemek için her şeyi yapmaya meyillisiniz.

KADIN- HAYATTAKİ ZORLUKLARLA YÜZLEŞEREK YÜZEYSEL OLMAK

Bu optik illüzyonda ilk gördüğünüz görüntü bir kadınsa, bu, çok fazla içsel güce ve hayattaki zorluklara sahip olduğunuz anlamına gelir. Zorluklara rağmen güzel bir insan olduğunuzunu da söylemekte fayda var. Bu aynı zamanda çok şey yaşadığın anlamına geliyor, bu yüzden yüzeysel görünebilirsin. Ama senin nasıl bir insan olduğunu gerçekten bilenler, senin harika bir insan olduğunu söyleyebilirler