Gökhan GÜNDOĞDU

Bursa Kick Boks İl Temsilcisi Zafer Akman gazetemize konuştu. Akman, yaptığı açıklamada, “Bursa kick boksu, kulüpleri ve Türkiye kick boks camiası olarak çeşitli dış mihraklarca Suriye’nin Kuzeyi’nde kurulması için uğraşılan terör koridorunu ortadan kaldırmak, devletimiz ve Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin, bölge ve dünya barışına katkı sağlamak amacıyla Fırat Nehri’nin doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nı tüm gücümüzle destekliyoruz. Allah şanlı ordumuzu korusun, yar ve yardımcısı olsun ve daha nice fetihler ve zaferler nasip etsin” değerlendirmesinde bulundu.

MİLLİ TAKIM İLE BOSNA HERSEK’E
“Şu an Bosna Hersek’te düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası milli takımımızda Bursa ilimizi 3 sporcumuz ve 2 antrenörümüz ile katılıyoruz” diyen Akman, “Sporcularımız Muhammet Sait Öncül, Bilal Dural ve Zafer Şayık, antrenörlerimiz Serdar Çakıroğlu ve Sefer Güneş de orada mücadele ediyorlar. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılı haberlerini bekliyoruz. Federasyon başkanımız Salim Kayıcı önderliğinde 53 sporcu ve 20 antrenör arkadaşımız Dünya Kick Boks Şampiyonası için Bosna Hersek’te bulunan, her zaman ve her yerde devletinin ve milletinin yanında olan milli takımımız, Barış Pınarı Harekatı’nda kahramanca mücadele veren Türk Silahlı Kuvvetleri’ne selam durarak desteklerini tüm dünyaya duyurdular” ifadelerini kullandı.

Bursaspor Kulübü: “Bursaspor siyaset üstü bir kuruluştur” Bursaspor Kulübü: “Bursaspor siyaset üstü bir kuruluştur”

NE YAZIK Kİ DESTEK YOK
Sözlerine 2019 yılının Bursa kick boksu ve Türkiye’miz açısından Büyük başarıların elde edildiği bir yıl olduğunu söyleyerek devam eden Kick Boks İl Temsilcisi Akman, “Bursa kick boks kulüplerinin lisanslı sporcu sayılarında çok büyük artış gözlediğini ve hem ilimizde hem de Türkiye Şampiyonası’nda müsabakalara katılım oranımız yüzlerce sporcu üzerinden hesaplanmaktadır. Sadece Bursa’da kick boks lisanslı sporcu sayımızın on binlere ulaştığı bir zamanda, bu branşa yerel yönetimlerimizin gerekli ilgi ve desteği vermemeleri çok şaşırtıcı, inanılır gibi değil. İnşallah yaklaşık 5000 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nı 2021 yılında Bursa’mızda yapmayı hedefliyoruz. Bir an önce kick boks branşına gerekli desteğin verilmesini rica ediyoruz. Belediye başkanlarımız ve diğer yetkililerimizden sizler aracılığı ile destek isterken bu konuda sitem ettiğimizi de ayrıca belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ
Bursa kick boks kulüplerinin antrenörleri ve temsilcileri de mesajlarında “Şanlı ordumuzun yanındayız” dediler.
Bursa Alacahırka ve izcilik spor kulüpleri adına antrenör Ertuğrul Aksop; “Tüm benliğimle Mehmetçiğin yanındayım” dedi.  
Bursa Tekme Boksu Spor Kulübü adına antrenör Serdar Çakıroğlu; “Şanlı Türk Ordumuzu selamlıyorum” dedi.  
Kestel Belediye Spor adına antrenör Kenan Milyar, “Kestel olarak ordumuzu canı gönülden destekliyoruz” dedi.
Metin Sezer, spor kulübü adına milli sporcu ve antrenör Metin Sezer, “Allah, ordumuzu daima muzaffer kılsın her zaman yanlarında olacağız” dedi.
Gold Fight Spor Kulübü adına milli antrenör ve İl temsilcisi yardımcısı İdris Öztürk, “Ordumuza bu harekatta bütün kick boks camiası olarak destek vererek selam gönderiyoruz” dedi.
Mudanya Klas Spor adına antrenör ve hakem Necati Şimşek, “Bu vatan için bin can feda” dedi.
Harun Alan Spor Kulübü adına milli takım antrenörü Harun Alan; “Her şey vatan için” diyerek duygularını dile getirdi.
Birol Spor Kulübü adına antrenör ve hakemlerimizden Birol Delibaş; “Şanlı Ordumuza Selam olsun” diyerek Mehmetçiğe başarı dileğinde bulundu.
Nilüfer Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü adına antrenör Sertaç Sağır, “Şanlı ordumuza  her zaman ve her yerde desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
Bursa Hamitler Spor Kulübü adına Başkan Orhan Öztürk;  “Şanlı Ordumuzu Allah korusun, ayaklarına taş değmesin” dedi.
Orhangazi - İznik Tempo Spor Kulübü adına antrenör Servet Karak, “Her zaman mazlumun yanında duruş sergileyen ordumuza selam olsun” dedi.
Bizim Salon Spor Kulübü adına, milli antrenör Sefer Güneş, “Mazlumların gür sesi olan şanlı Türk ordusuna selam olsun” dedi.
İnegöl Red Wolf Fight Club adına antrenör Dinçer Değirmenci, “Her zaman Şanlı Ordumuza dualarımız ile destek veriyoruz” dedi.
Kesgin Gençlik Spor Kulübü adına milli antrenör Ekrem Kesgin, “Allah şanlı ordumuza zafer nasip etsin. Her zaman yanlarında olacağız” dedi.
Big Bang Spor Kulübü adına milli antrenör Fırat Özbek, “Allah yedi düvele karşı mücadele veren ordumuza ve Mehmetçiğimize zafer nasip etsin” dedi.
Yeşilova Zafer Gençlik Spor Kulübü adına milli antrenör Ayhan Korkmaz, “Şanlı ordumuzun zalimlere karşı yapmış olduğu bu harekatı destekliyorum, akıllı ol İsrail” dedi.
Sentez Spor Kulübü adına Murat Çelik, “Şanlı ordumuzu bu harekatta ve her zaman her yerde destekliyorum. Allah Mehmetçiği korusun” dedi.
Bursa İdman Ocağı Spor Kulübü adına başkan Süleyman Toker, “Her zaman ve her yerde şanlı ordumuzu desteklemeye devam edeceğiz; selam olsun Mehmetçiğe” dedi.
Bursa Kurtuluş Gençlik Spor Kulübü adına antrenör ve hakem Tanju Ertan, “Şanlı Ordumuzu en içten duygularımla selamlıyorum” dedi.
Gürsu Murat Bek Spor Kulübü adına antrenör ve hakem Murat Bek; “Şanlı ordumuza selam olsun” dedi.
Osmangazi Gençlik Spor Kulübü adına milli antrenör Fatih Aşan, “Allah şanlı ordumuzun ve Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.
Bursa 19 Mayıs Spor Kulübü adına Başkan Zafer Akman da, “Bütün dünyadaki zulümlere ve zalimlere baş kaldıran şanlı ordumuza selam olsun diyorum” dedi.
Ayrıca tüm kick boks hakemleri adına İl Hakem Kurulu Başkanı Kemal Altuntaş ise “Tüm hakem arkadaşlarımla şanlı ordumuzu destekliyor ve son söz her şey vatan için, selam olsun, selam olsun, selam olsun diyoruz” dediler.