Ufuk IRGAŞ

Kadın girişimci Berrin Uzun ve Özlem Karademir, Kestel Ahmet Vefik Paşa Mh. Turgut Özal Caddesi’nde ‘Güzelliğinizi bizimle keşfedin’ parolası ile DORA BEAUTY adlı kuaför ve güzellik salonu açtı. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Selim Yolgeçen ve ilçenin ileri gelenlerinin de katıldığı açılış büyük ilgi uyandırdı.
KAVAN’DAN DESTEK
Tarihi Abdal Camii’nde 42 yıldır ‘Tarihi Taş Fırın’ işletmeciliği yapan Gürsel Kavan da Berrin Uzun ve Özlem Karademir’e yiyecek ve içecek desteğinde bulunurken, “Kestel’de eksikliği olan kuaför ve güzellik salonunu hizmete açan hanımları can-ı gönülden kutluyorum” dedi.
YILDIZ DAN TEMENNİ VE KUTLAMA 
DORA BEAUTY Kuaför ve Güzellik Merkezi’nin açılış kurdelesinin kesiminin ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, ülke ve Bursa ekonomisine katkıda bulunan bu iki girişimciyi kutlarken, “‘Cennet anaların ayaklarının altındadır’ " diyen peygamberimizin veciz sözünü hatırlatıyor Nene Hatun, Şerife Bacı  Halide Edip Adıvar ve Zübeyde Hanım gibi analarımızı da dualarla anıyorum. Kadınlara örnek olarak gösterdiğim kardeşlerimin açtıkları mekanın hayırlı olması ve iş kadınlarımızın çoğalması dileklerinde bulunuyorum” dedi.
Kestelli hanımları güzelleştireceklerini söyleyen DORA BEAUTY Kuaför ve Güzellik Merkezi’nin sahipleri Berrin Uzun ve Özlem Karademir de mekanlarının açılışına katılanlara teşekkür etti.

DORA BEAUTY Kuaför ve Güzellik Merkezi Ahmet Vefik Paşa Mh Turgut Özal Cd. No:10 Kestel adresinde hizmet verecek.


 Açılışta belediye başkanları ve davetliler de hazır bulundu


Açılışa Özlem Karademir’in yakınları da katıldı


 Davetliler ve katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Huzurevinde yeni yıl kutlandı Huzurevinde yeni yıl kutlandı


Hayırlı olsun dilekleriyle açılış kurdelesi kesildi


Açılışın ardından AK Parti Kestel İlçe Başkanı Murat Güloğulları mekan sahiplerine plaket sundu.


 Açılışta mekan sahiplerinin yakınları da boy gösterdi.


Özlem Karademir ve Berrin Uzun


Tarihi Taş Fırın işletmecisi Gürsel Kavan davetlilere lokma ikramının sponsorluğunu yaptı.


 Gürsel Kavan ile yakını Berrin Uzun

Açılış da üç nesil bir araya geldi

"Kestelli bayanları güzelleştireceğiz" diyen Berrin Uzun