KOÇ BURCUNA ÖNERİLEN AKTİVİTE: KENDİNİZ İÇİN SANAT YAPIN

Zodyakın ateşli kendi kendine marşı olarak, tutkularınızı dünyayla paylaşmaya her zaman heveslisiniz. Ayrıca yanma riskiniz de var. Bu eğilimle mücadele etmek için özel bir yaratıcı uygulama uygulayın. Günlük tutmayı, şiir yazmayı veya görsel sanatlar yapmayı tercih ediyor olsanız da, düzenli yaratıcı tefekkür, ilham ve onaylama için içe dönmenizi teşvik edecektir. Bu zorlu zamanlarda, kendi zevkiniz için sanat yapmak küçük ama derin bir isyandır.

BOĞA BURCU İÇİN ÖNERİLEN AKTİVİTE: YÜRÜYÜŞE ÇIKIN

Bu şehvetli Dünya burcunda doğanlar, son derece dokunsaldır, ancak sabit doğanız sizi zihinsel veya fiziksel olarak uzun süre aynı yerde tutabilir. Yoga, esneme veya yürüme gibi nazik, kasıtlı hareket biçimleri, atalet oluşturmanın ve durgun enerjiyi serbest bırakmanın harika yollarıdır. Bu süreçte ne kadar çok eğlenirseniz o kadar iyi - zevk arayan, Venüs tarafından yönetilen kalbiniz size teşekkür edecek.

2-001.jpg

İKİZLER BURCU İÇİN ÖNERİLEN AKTİVİTE: DOĞA İLE YENİDEN BAĞLANTI KURUN

Bu yarış düşüncelerini susturamıyor musunuz? Dikkatli bir doğa yürüyüşü ile karakteristik merakınızı giderin. Kuş gözlemciliğinden yiyecek aramaya ve mahallenizdeki flora ve faunayı basitçe gözlemlemeye kadar , seçenekler - ve keşfedilecek potansiyel tavşan delikleri - sonsuzdur.

YENGEÇ BURCU İÇİN ÖNERİLEN AKTİVİTE: BİR ARKADAŞINIZI MİSAFİR EDİN

Ay tarafından yönetilen bir ev sahibi, yaratık konforunu takdir ediyor ve ev olarak adlandırdığınız alanı güneş dünyamızdan bir sığınak olarak görüyorsunuz. Neden bir yemek ya da bir araya gelme toplantısı için sevdiğiniz birini iç kutsal alanınıza davet etmiyorsunuz ? Güvenli bir alanda güvenilir bir sırdaşın kazanan kombinasyonunun, o yengeç pençelerini gevşetmenize ve kırılganlığın iyileştirici gücünü deneyimlemenize izin verdiğini görebilirsiniz.

3-001.jpg

ASLAN BURCU İÇİN ÖNERİLEN AKTİVİTE: YALNIZ BİR GECE PLANLAYIN

Kendine güvenen ve karizmatik, genellikle partinin hayatısın, bu yüzden etrafındakiler seni sonsuz bir güneş ışığı kaynağı olarak görebilir. Gerçekte, herkes gibi fiziksel ve duygusal rezervlerinizi yenilemeniz gerekir. Evde yalnız bir gece geçirmek için biraz zaman ayırın ve ister ev yapımı bir yemek , ister en sevdiğiniz restorandan paket servis olsun, size rahatlık getiren yiyeceklerle kendinizi beslediğinizden emin olun.

BAŞAK BURCU İÇİN ÖNERİLEN AKTİVİTE: GERÇEK EĞLENCENİN TADINI ÇIKARIN

Merkür'ün etkisi sizi dikkatli ve analitik kılıyor ve bu beceri setini kamusal yaşamınızda bir onur rozeti gibi taşıyorsunuz. Bununla birlikte, gevşeme zamanı geldiğinde, mücadele eder ve eleştirel gözünüzü içe doğru yönlendirirsiniz. Bunu eğlenmek için izin kağıdınız olarak kabul edin. Uzaktan seyrettiğiniz o akıllara durgunluk veren realite TV şovunu aşırı derecede izleyin veya başucu masanızdaki fantastik romana göz atın. Dinlenme, kazanman gereken bir şey değil, söz veriyorum.

 

3-002.jpg

TERAZİ BURCU İÇİN ÖNERİLEN AKTİVİTE: ALANINIZI DÜZENLEYİN

Estetik açıdan hoş ve amaçlı olan her şeye değer veriyorsunuz, ancak havadar doğanız genellikle dikkatinizi milyonlarca bir yöne dağıtıyor. Alanınızı ve eşyalarınızı düzenlemek için zaman ayırarak kendinizi merkezleyin. Çoğu insan bu aktiviteyi rahatlatıcı bulmayacaktır, ancak değerli eşyalarınızı takdir etme ve ev olarak adlandırdığınız alanı güzelleştirme fırsatından memnun kalacaksınız.

AKREP BURCU İÇİN ÖNERİLEN AKTİVİTE: KENDİNİ İYİ BİR KİTABA BIRAK

Sabit bir Su işareti olarak, yüzey seviyesindeki her şeyden hoşlanmamaya hazırsınız. İlginizi çeken bir konuyla ilgili sürükleyici, düşündürücü bir kitap veya podcast bölümü ile derinlere inme ihtiyacınızı onurlandırın . Tür veya ortam madde kadar önemli değildir. Sevgili Akrep, sana vurduğunda gerçekten vurur.

4.jpg

YAY BURCU İÇİN ÖNERİLEN AKTİVİTE: RİTÜEL BİR DENEY YAPIN

Anlam ve amaç için can atıyorsunuz, ancak değişken bir Ateş işareti olarak, o anda ilginizi çeken parlak yeni şeyin peşinden koşarsınız. Hoşunuza giden bir şey etrafında düzenli bir ritüel geliştirmeyi deneyin. Bu, dolunay çevresinde aylık bir günlük tutma seansı gibi woo-woo veya haftalık bir kahve molası gibi topraklanmış olabilir . Önemli olan, kendinize bir söz vermek ve onu tutmaktır - tekrar, tekrar ve tekrar.

OĞLAK BURCU İÇİN ÖNERİLEN AKTİVİTE: SALLA

En son ne zaman gerçekten, gerçekten serbest bıraktın? Bu bir okuma değil, sevgili Oğlak. Bu sadece içsel Dünya burcunuzu kucaklamanız ve yaşamı entelektüelleştirmek yerine deneyimlemeniz için bir davettir. Sen yaşayan, nefes alan bir varlıksın. Bu başlı başına kutlamaya değer, bu yüzden seçim özgürlüğünüzü alın ve dans edin.

5.jpg

KOVA BURCU İÇİN ÖNERİLEN AKTİVİTE: KENDİNİZİ ŞIMARTIN

Havadar Kovalar, zodyakların yardımseverleri olarak klişeleşmişlerdir, ancak bunun bir klişe olmasının bir nedeni vardır: Zamanınızın çoğunu arkadaşlarınıza, ailenize veya daha geniş bir topluluğa hizmet ederek başkalarına harcarsınız. Onarıcı dinlenmenin yararına, bu özeni ve dikkati içe yönlendirmeyi deneyin. Tamamen kendiniz için bir şeyler yapmak için yola çıkın - bir masaj yaptırın ya da yalnız bir akşam yemeği randevusuna gidin. Anlamsız geliyorsa stres yapmayın. Bütün mesele bu.

Aslan kadar korkusuz olan burçlar Aslan kadar korkusuz olan burçlar

BALIK BURCU İÇİN ÖNERİLEN AKTİVİTE: ALIŞKANLIKLARI TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN

Bu değişken su burcunda doğanlar, hayatı sürekli bir gelgit olarak deneyimler. Doğal ritminizi onurlandırmak için ruh halinizin, hareketlerinizin veya günlük rutinlerinizin özel bir kaydını tutmayı düşünün. Zamanınızı nasıl harcadığınıza ve bunun size nasıl hissettirdiğine dair yapılandırılmış gözlem, iç görü sunabilir ve kendini kabul etmeyi teşvik edebilir, bu duygusal dalgaların derinliklerine boyun eğmek yerine onları sürmeniz için sizi güçlendirebilir.