Kediniz yanınızda yattığında, yalnızca dikkat ve şefkat istemediğini anlamanız çok önemli. Kedilerin bu davranışı genellikle sihirli nedenlere bağlıdır.

KEDİLER ENERJİ PAYLAŞIR MORALİNİZİ YÜKSELTİR

Burada bir sihir yok. Kediler mükemmel bir ruh şifacısıdır ve bir kişinin ruh halindeki herhangi bir değişikliği hassas bir şekilde yakalar. Tüylü arkadaşlar nasıl empati kurulacağını bilir. Siz kederliyken, yorgunken ya dakötü bir ruh haline sahipken her zaman yanınızda yeralırlar. Kollarda veya bacaklarda oturan kedi, ruh halini iyileştirmeye, gerginliği ve stresi hafifletmeye, ayrıca ilgisizliği ve ağır düşünceleri hafifletmeye yardımcı olur.

kedi-sahibi.jpg

KEDİLER OLUMSUZLUKLARI EMER VE İNSANLARIN AURASINI ARINDIRIR

Pek çok inanışa göre kediler olumsuz duyguları hisseder, emer ve pozitif enerjiye dönüştürür. Zor bir günün ardından veya güçlü duygusal deneyimler sırasında bir kedi size yanaşırsa, ellerinizin üzerine yatmaya çalışırsa, onu uzaklaştırmayın tüm olumsuzlukları kediniz kendi üzerine almaya çalışıyordur.

Dört ayaklı arkadaşlar, ruhsal enerjinin en iyi iletkenleri olan parapsikologlar olarak kabul edilir. Bir kişinin üzerinde veya yanında uyuyakalmak, tüm negatif enerjiyi ondan çektiği ve karşılığında pozitif enerji verdiğinin işaretidir.

kediler.jpg

Makyaj çantasında minimal düşünün Makyaj çantasında minimal düşünün

KEDİLER SAHİPLERİNİ İYİLEŞTİRİR

Tüylü evcil hayvanların sahiplerini iyileştirdiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bildiğiniz gibi tüm hastalıklar sinirlerden ve olumsuzluklardan kaynaklanır ve kediler pozitif enerjiyi paylaşırlarsa size iyi gelebilir. Evdeki biri hastaysa, evcil hayvan bunu kesinlikle hissedecek ve her zaman yanında kalacaktır.

Bilim adamları uzun zamandır kedilerin hastaların durumunu hafiflettiğini tespit etmişlerdir. Kediler genellikle ağrının olduğu yerde yatarlar ve ağrı sendromunu durdururlar. Küçük şifacılar gelecek için çalışır ve hastalıklı bölgedeki gerginliği giderir, durumu hafifletir, spazmları giderir.

KEDİLER SAHİPLERİNİ KÖTÜ İNSANLARDAN KORUR

Kedi evin misafirlerine diz çökerse, onların olumsuzluklarını dizginlemeye çalıştığından emin olun. Böylece pet enerji saldırısını durdurur. Evde kaba bir insan bulduktan sonra, kedi önce yakından bakacak ve ancak onun bölgesini tehdit ettiğinden emin olduktan sonra enerjisini bastırmak için herhangi bir girişimde bulunacaktır. Kollarında yatan kedi, kötü niyetler ortaya çıkarır ve onları evden uzaklaştırır.

kedi-bakisi.jpg

KEDİLER GELECEĞİ TAHMİN EDERLER

Kedilerin gelecekteki olayları tahmin ettiği uzun zamandır biliniyor. Kedilerin sahibini yaklaşan tehlikeler veya mutluluklar konusunda uyardığı birçok durum vardır. Sahibinin hamileliğini tahmin eden kedi ve ya sahibinin hastalığını tahmin eden kedi hikayeleri duymuşsunuzdur.