Özkan YILDIRIM

    Tayfun Bey , öncelikle bizleri  Karacabey'in tek oto ekspertizi olan işletmenizde konuk edip , ağırladığınız için teşekkür etmek istiyorum. Sizi tanıyarak röportajımıza  başlayalım isterseniz, sonrasında size birkaç da sorumuz olacak?

OTOMOBİL BENİM İÇİN HER ZAMAN TUTKUYDU

Bizlere böylesine güzel bir fırsat sunduğunuz ve Karacabey'e kadar gelip röportaj gerçekleştirdiğiniz için ben size ve ekibinize  teşekkür etmek istiyorum. Ben Tayfun Akdeniz, 1988 Karacabey doğumluyum, ailem de buralı.. Uzun yıllardır otomotiv sektörü içerisinde çalışmalar yürütüyordum. Alım-satım yapıyordum modifiye çalışmaları yapıyordum. Yaklaşık 2,5 sene kadar önce bu iş yerimize açtık ,burada Karacabeylilere hizmet vermekteyiz. Tabii Karacabey'in tek oto ekspertizi olmamız çok büyük bir avantaj. Karacabey'de yaşayan vatandaşlarımız böylelikle Bursa - Nilüfer'e, Mustafakemalpaşa'ya ya da Bandırma'ya gitmek zorunda kalmıyorlar. Hem böylelikle paraları ceplerinde kalmış oluyor ,hem de vakit anlamında da büyük bir avantaj sağlamış oluyorlar..

  •     Tayfun Bey ,bizlere vermiş olduğunuz hizmetler ile ilgili bilgi verir misiniz. Standart paketiniz ve bunun yanında Detaylı Full paketiniz vardı değil mi?

HİZMET KALİTESİ OLMAZSA OLMAZIMIZ..
Evet aynen o şekilde standart paketimizin içerisinde,

*** Kaporta Testi,

*** Boya Testi

*** Motor Performans  Testi

***  Fren Testi

*** Süspansiyon Testi

*** Yanal kayma Testi

***  Bir de liftle kaldırıp araç altı kontrolü yapmaktayız.

  Detaylı Full Paketimiz de ise bu saymış olduğum standart pakete  artı olarak, ilaveten

***  Araç Beyin Kontrolü

***  Elektrik ,Elektronik Kontrolü

*** Silindir Üst Kapak Conta Kaçak Testi yapmaktayız.


Tayfun Bey , gerçekten çok donanımlı hizmet veriyorsunuz. Standart Paketiniz olsun,  Detaylı Full Paketiniz olsun her şey düşünülmüş. Peki fiyatlarınız nasıl sizin fiyatlarınızı çok avantajlı olduğunu daha  gelmeden duyduk...


HER ZAMAN YANLARINDAYIZ..

Neredeyse iki buçuk seneden beri aynı fiyatlara hizmet vermekteydik, sizlerde biliyorsunuz, Bursa'da olsun diğer şehirlerde olsun bu tür hizmetler gerçekten bayağı yüksek fiyatlara veriliyor. Biz biraz önce anlatmış olduğumuz standart paketimizi bayramdan sonra 200 TL vermeye başladık. Ayrıca onun yanındaki Detaylı Full paketimiz ise 250 liradan olacak. Avantajlı fiyatlarımız hala devam etmektedir, genel sektör anlamında biz fiyatlarımızı uygun tutmaya çalışıyoruz ve böylelikle Karacabey'deki bütün araç sahiplerini alım satım öncesinde olsun, periyodik bakımları çerçevesinde olsun her zaman Dynot Oto Ekspertiz’e  bekliyoruz.. İletişim bilgilerimizi  ve telefon numaramızı röportajımızın  sonunda bütün vatandaşlarımızla  araç sahipleri ile  paylaşacağız, oradan bizlere ulaşabilirler, akıllarına takılmış olan  soruları sorabilirler.

FİYAT AVANTAJLARIMIZ DEVAM EDİYOR
 

Yalın çalışmalara büyük ödül Yalın çalışmalara büyük ödül

Tayfun Bey sohbetimizin sonunda Karacabey'deki araç sahipleri olsun, yakın çevredeki ilçelerdeki araç sahiplerine olsun neler söylemek istersiniz?  Ne tür mesajlar vermek istersiniz?..

Fiyat olarak halen uygunuz. Bunun yanı sıra çevre ilçelere Bursa'ya gitmeleri durumunda elbette hem ulaşım anlamında ,hem de zaman anlamında hem de maddi anlamda  kayıpları olacaktır, biz avantajlarımızla  buradayız , onların hemen yanlarındayız. Bu bağlamda Bandırma Caddesi üzerindeki işyerimize bütün araç sahiplerini bekliyoruz.. Bunun yanı sıra elbette Karacabeyliler olarak hepimizin birbirine destek olması lazım. Bizler sonuçta Karacabey'de yaşadığımız gibi bu ilçede hizmet veren marketten, kasaptan, manavdan vesaire alışveriş yapıyoruz. Hep birbirimizin  yüzüne bakıyoruz. Dynot Oto Ekspertiz  olarak burada hizmet veriyoruz. İnşallah Karacabey olarak dayanışma ruhu içerisinde çalışarak daha uzun yıllar bu çerçevede Karacabey'e hizmet verme çabasında olacağız. Buradan başta Karacabey'de yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere Bursa'da yaşayan bütün hemşerilerime , yurt genelindeki bütün vatandaşlarıma  Karacabey'den selamlarımı göndermek istiyorum, esenlikler diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı….

BU KALİTE, BU HİZMET AŞKI  HİÇ BİR YERDE YOK

Genç girişimci Tayfun Akdeniz’in iki buçuk sene önce açarak hizmet vermeye başladığı Dynot Oto Ekspertiz gerçek anlamda inanılmaz fiyatlarla hizmet verdiğini  Karacabeyliler zaten biliyor ama   çevre ilçelerde Mustafakemalpaşa ve Bandırma’da  yaşayan insanlara da bunu  iletmek istiyorum. Üstün hizmet anlayışıyla standart paketi ile olsun Full Detaylı paketi ile olsun hizmet veren genç girişimci kardeşimiz Tayfun Akdeniz idaresindeki Dynot Oto Ekspertiz güler yüzlü ve  kaliteli hizmet standartlarında   kesinlikle tek geçeceğim bir işletmedir...

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Tavşanlı Mahallesi

Bandırma Yolu No:9

(Terminal Çaprazı , Hastane Yolu Üzeri)

0 543  838 68 21

KARACABEY/BURSA