Özkan YILDIRIM/ÖZEL RÖPORTAJ

 ***Hocam gerçekten vermiş olduğunuz hizmet çok önemli Mustafa Kara kimdir öncelikle sizi tanıyarak isterseniz röportajımıza başlayalım?

---- Bizlere böylesine güzel bir fırsat tanımış olduğunuz için bende sizlere teşekkür etmek istiyorum.1964 doğumluyum Uşak nüfusuna kayıtlıyım. 36 senedir bu işi yapıyorum 35 sene önce Bursa'ya geldim, 35 senedir Bursa'da ikamet ediyorum.6 sene kanser hastalığı ile ilgili araştırmalar yaptım, araştırmalarım çok başarılı sonuçlar verdi ve şu anda 4. evrede olsa dahi enfeksiyondan ne kanserden kesinlikle gelen kişilerde olumlu sonuçlar alıyoruz.

ŞİFALI BİTKİLERDE HAYAT VARDIR

    Ben öncelikle başlı başına aktarım. Şifalı bitkilerden ilaçlar, karışımlar yaparım. Bize gelen kişilere kesinlikle doktora gitmeyin demem. Hatta gitmeyenleri ısrarla doktorlara yönlendiririm ayda bir göndererek tavsiye ederek gidişatın ne yönde olduğunu ne yol aldığımızı görmek açısından da bunlar çok önemli. Bizimkisi alternatif tıp ama normal tıbbı kesinlikle bırakın demem. Binlerce hasta geldi şimdiye kadar Ağrı'dan, Erzurum'dan, Diyarbakır'dan şehir dışından da çok kişiler geldi ilaçları aldılar gittiler, kullanımını yaparken doktorunuza da gidin kontrollerinizi yaptırın sonrasında gelirken tekrardan bana bildirin diyorum. Enfeksiyonda yükselmemi var, düşmemi var kanserli hücrelerin artması mı var küçülmesi var bunlar önemli. Çok önemli bunlardan haberdar olmamız gerekiyor, bunlardan haberdar olursak 3-4 ay içerisinde bitiremeyeceğimiz hastalık yok.

KONTROLLER MUTLAKA YAPILMALI

Şikayetler şu sıralar genelde akciğer kanseri ve pankreas kanseri olarak görülüyor. Diğerleri de var ama çoğunlukla bunlar. Ağırlıklı olarak bu hastalarımız geliyor. Bir insanın bedeninde 40 tane organ vardır. Bu organların savunan iyi bakteriler mevcuttur, vücutta bu iyi bakterilerin zayıf olduğu bölgeyi kötü bakteriler istila ederse bunun adı kanserdir. Ne yapmak lazım kötü bakterilerin üzerine iyi bakteriler salmak lazım. Vücuda zararsız bakterileri salmak lazım ki bu hastalığı bitirelim keselim bizde bu mihvalde devam ediyoruz çalışmalarımıza. Benimle  kesinlikle irtibatı kesmesinler, mutlaka bu tedavilerimiz de vermiş olduğumuz bitkisel ürünlerimizi de kullanmamız durumunda başarılı olacağız. Bununla ilgili Bursa'dan Türkiye'nin neredeyse bütün illerinden birçok örnek var şimdi de isterseniz birkaç hasta ya da hasta yakınımızdan da bilgi alalım.

ÇOK MEMNUN KALDIK

Muhsin Kahraman:45 yaşındayım, 3 ay önce kolon kanseri oldum. Üçüncü evre dayımın oğlu var, Mustafa Hoca'dan daha önce bitkisel ürünler almış aynı hastada 4. evre rahatsızlanmış o zamanlar Allah ömür verirse yaşar demişler. Bize de tavsiye ettiler. Mustafa Hoca'ya geldik durumu anlattık hocam böyle böyle diyerek. Hocam bana bitkisel ürünler verdi insan sağlığına yan etki edecek ürünler değil bunlar. Ot,çimen vesaire, çoğu demlemeliydi, o süreçte bağırsağımdan falan  parça da alınmıştı ameliyat da olmuştum. Sonrasında kullandıktan sonra pet filminde Elhamdülillah temiz çıktı kötü hücre görmediler. İnşallah bir ay sonra yine bir ara kontrolümüz olacak o zaman daha da güzel olacaktır inşallah. Bu arada Mustafa hocama teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten çok güzel faydalandık yararlandık, bunu herkesin duymasını isterim. İşinin ehli gerçekten bu işi çok iyi biliyor ben herkese sağlık sıhhat afiyet diliyorum.

HER GEÇEN AY KÜÇÜLDÜLER

Mustafa Öztürk: Eşim Hatice Öztürk ilaç kullandığımız zaman 50 yaşlarındaydı. Göğsünde rahatsızlıklar vardı. Bu nedenle dolayı sol kolunu kullanamıyordu, kıyafetlerini bile giyemiyordu, sonra hastaneye gittik, tetkikler yapıldı. Ultrason falan çekilince meydana çıktı.10 milim, 8 milim, 6 milim, 4 milim olmak üzere 4 tane tümör çıktı. Oranın tedavisinde yapılacak bir şey yoktu, ameliyattı yani. Ama buradaki bu tedaviye başlayınca 3 ay sonra gittik 10 milim olanlar 8 milime, 6 milim olanlar 4 milime küçülmüşler. 7-8 ay kadar sonra kontrole gittiğimizde küçük olanlar tamamen yok olmuş, büyük olanlar 2 milime düşmüş ve sonrasında tamamen bitti kurtulmuş oldu. Şimdi rahat bir şekilde yaşıyor kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Adem Erik: Babam Ali Osman Erik 86 yaşındaydı, Prostat rahatsızlığı  başladı tahliller yapıldı tanıdıklar vasıtasıyla Mustafa Bey'e ulaştık sonra tedavi aldı. Şifamız olumlu oldu bir nebze, şu an hastalığımız devam ediyor kontrollerimiz hastanelerde devam ediyor ama ağrıları kesildi. Hastalık sıfırlanmadı ama ilerleme durdu. Mustafa Beyden bu anlamda güzel tedavi aldık.4.evdeydi 4. devre olduğu için test sonuçları çekiminde ilerlemenin durduğunu gördük, kontrollerimizi önümüzdeki haftalarda gerçekleştireceğiz. Tabi babamın yaşının ilerlemiş olduğunu da eklemek isterim. Öyle olmasına rağmen ilerleme durduruldu.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Beyazıt mahallesi ,

Özoğlu Sokak , No:62

(bereket Camii yanı)

Gsm:0536 668 62 41

Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti

YILDIRIM/BURSA