16 Mayıs kanlı Ay tutulmasının etkileri merak ediliyor. Ay tutulmasının etkileri önümüzdeki 8 ay sürecek? Peki, hangi burç nasıl etkilenecek?

Ay tutulmaları sonlanmaları temsil ederken, Akrep burcundaki Ay tutulması, Akrep burcunun derin sularında yüzerken, bizim hayatımız için önümüzdeki 8 ayı krizlerle derinden etkileyecekmiş gibi görünüyor.

Evlilikler, arkadaşlıklar, ortaklıklar sınavlardan geçecek. Kandırıldığımız enerjileri fark ederken, çıkan sırlar karşısında şok ama şok olacağız.

Ameliyatlar, önemli sağlık problemleri, beslenme sıkıntıları, dünya çapında savaş hazırlıkları, kimyasal silahlar, zehirlenmeler, zehirli gazlar ve maden patlamalarıyla ilgili bir dönemin içerisinde olacağız. Değişik meteorolojik olaylar, seller ve tsunami felaketlerine çok açık bir süreçten geçerken, volkanik patlamalar ve depremlere de açığız.

Bireysel anlamda psikolojisi bozuk olan tanıdıklarımız bulunuyorsa görmezden gelmememiz gereken özel bir süreçten geçerken mutlaka yardım almaları için destek vermeliyiz.

Bu burçları aldatmak çok kolay Bu burçları aldatmak çok kolay

Parasal piyasalarda özellikle dijital para birimleri ve internet üzerinden olan hesaplarda dolandırılmalara karşı dikkatli olmalıyız.