11 Nisan 2015 tarihinde meydana gelen olayda, askere gidecek 20 yaşındaki O.K. için düzenlenen asker eğlencesinde kavga çıkmış, yaklaşık 100 kişilik grubun karıştığı kavgada bir kişi ölmüş, biri ağır 3 kişi de yaralanmıştı.

Kavgaya karıştıkları belirlenen 16 kişi gözaltına alınarak olaydan bir gün sonra adliyeye çıkarılmıştı. Mahkeme 16 sanıktan 9´unu tutuklamış, tutuklanarak cezaevine gönderilen 9 gençten 8´i daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Biri tutuklu 16 sanığın İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi´nde yargılanması sürüyor. Sanıklar dün saat 10.00´da ikinci kez hakim karşısına çıktı.

Öldürme ve yaralama suçundan yargılanan tutuklu sanık İ.B. ilk duruşmada, “Eğlence sırasında oyun oynamaya kalktık. Biz oyun oynarken A.K. oturuyordu.

O sırada bize doğru küfretmeye başladı. Oyunu bırakıp araca doğru yöneldim. 5 dakika sonra kavga çıktı. M.´nin yaralandığını gördüm. A.K´nin elinden bıçağı almaya çalışanlar oldu.

A.K elindeki bıçağı sağa sola savuruyordu. Ben de o sırada üzerimde bulunan bıçakla kendimi korumak için sağa sola sallıyordum. O sırada yere düştüm ve başıma çok yakın mesafeden kuru sıkı silahla ateş edildi. O sırada şoka girdim ve bıçağı salladım” şeklinde ifade vermişti.
Mahkeme heyeti, öldürülen A.K.´nin otopsi raporu, ölüm muayenesi ve tutanağın Adli Tıp Kurumu´ndan alınması için duruşmayı 17 Mart´a erteledi. Tutuklu sanık İbrahim B.´nin ise tutukluluk halinin devamına karar verildi.