Ufuk IRGAŞ

Nilüfer Balıkçısı açılışının 10. yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Gurup İmece’nin canlı performansı ve türküler, halaylar ile aynı zamanda yeni yılın da provasının yapıldığı gecede dostlar aile mekânında bir arada eğlenmenin keyfini yaşadı. Uzun süre dillerden düşmeyecek dostluk buluşması olan geceye Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, önceki Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve eşi Sedef hanım, belediye eski başkan yardımcısı Yalçın Pınar Işıkyıldız, Nilüfer CHP İlçe Başkanı Özer Anaç, Kadın Kolları Başkanı Şirin Bilgili ve eşi Abdullah bey, CHP Nilüfer İlçe Başkan adayı Halil Murat Öztürk, CHP camiası, iş insanları, esnaflar ve yakın aile dostları katıldılar.

Huzurevinde yeni yıl kutlandı Huzurevinde yeni yıl kutlandı

ORMANCI TÜRKÜSÜ BOZBEY’DEN 
Ahmet Kılıç ve Zehra Uluca işletmesi olan mekânda 10. Yıl onuruna düzenlenen coşkulu gecede eli bağlama tutan, türkülere gönül veren herkes sırayla sahne alarak bir arada eğlenmenin keyfini  yaşadı. İşletmeci Zehra Uluca ve eşi İbrahim bey, kızları Ceren ve Ceyda, kardeşi Nuhan’ın ev sahipliği ile tam bir aile mekanı olarak organize edilen gecede katılımcılar evlerinde ki kadar rahat bir ortamda eğlendiler. Eski Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de Ormancı türküsünü söylediği gecede darbuka şov ile eğlencenin doruğuna çıkıldı.

İLK GÜNKÜ HEYECANLA
10 yıldır günlük her türden deniz ürünleri başta olmak üzere, kırmızı ve beyaz et de dâhil ızgara, güveç, buğulama ve mekana has farklı yöntemlerle hazırlandığı mekanda, onlarca tatlı türü ve meze çeşidi de müşterilerin beğenisine sunuluyor. İşletmeci Zehra Uluca yaptığı konuşmada, “Dile kolay 10 yıl olmuş, daha dün gibi. İlk günden bu güne bizlerden desteğini esirgemeyen, bizlerin, benim ilk günkü heyecanla hizmet üretmemizi sağlayan tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyorum” dedi. Alkollü ve alkolsüz içecek çeşitleri yanı sıra soğuk-sıcak içecek çeşitlerinin de bulunduğu mekanın dekorundan, ortadaki tüm mekanı ıstan sobaya kadar nostalji yaşanarak deniz havası estiriliyor. Dostlar adeta yılbaşı eğlencesinin ön provası olan gece sonunda ilk fırsatta tekrar buluşmak dileğiyle yüzlerde gülümseme ile hatıra fotoğrafları da çektirerek vedalaştılar.