Kadın erkek ilişkilerini anlayabilmek her zaman kolay olmaz. Herkes kadınları anlamanın daha zor olduğunu söyler. Ancak en az kadınlar kadar erkeklerin ilişkilerdeki davranışlarını çözebilmek de kolay değil.

Erkekler, ilişkilerden o kadar çok sır saklıyor ki gerçeklere ulaşabilmek zaman alıyor. Erkeklerin ilişkilerde sakladığı sırlar nelerdir? sorununun yanıtını Posta.com.tr okurları için araştırdık.

MONOTONLUKTAN HOŞLANMAZLAR

Şampuan kullanırken bu hataları yapmayın Şampuan kullanırken bu hataları yapmayın

Erkekler ilişkilerinde aktif bir cinsel yaşam ister. Cinsel yaşamları monotonlaştığında bundan ciddi rahatsızlık duyarlar.

Sürekli aynı odada ve aynı pozisyonlarda birliktelik yaşamak onlara heyecanlı gelmez.

Genellikle bu konudaki rahatsızlıklarını dile getirmekten çekinirler. Bu sebeple cinsel hayatınızı monotonlaştırmamak için harekete geçmelisiniz. Yatak odanızı keyiflendirmenin çeşitli yeni yollarını bulabilirsiniz.

İLGİYİ KAYBETTİKLERİNDE ROMANTİK OLAMAZLARİLGİYİ KAYBETTİKLERİNDE ROMANTİK OLAMAZLAR 

Erkekler bir kadına olan ilgilerini kaybettiklerinde romantik olmayı bırakırlar. Erkek arkadaşınızla bazı küçük meseleler yüzünden sürekli kavga ediyorsanız ve erkeğinizin neden romantik olmadığını merak ediyorsanız cevabı artık ilgisini kaybetmesi olabilir. İlgisini kaybetmiş bir erkek partnerinden uzaklaşır.

Erkekler romantik filmlerden de asla hoşlanmaz. Gözyaşları, hüzünlü hikayeler ve tahmin edilebilir sonlarla ilgili senaryolar onları tatmin etmez. Yani hüznün olduğu her şey erkekleri sıkabilir.

YALAN SÖYLEMEKTEN ÇEKİNMEZLERYALAN SÖYLEMEKTEN ÇEKİNMEZLER 

Erkekler elde etmek istedikleri her şey için yalan söyleyebilir. Onlar için yalan söylemek çok zor değildir. Partnerini etkilemek için türlü yalanlara başvurabilirler.

Kendilerini çok başarılı, havalı, karizmatik göstermek için söylediği her şey gerçeği yansıtmayabilir. Kadınları memnun etmek için genellikle onların duymak istedikleri cümleleri kurarlar.

Her erkek ilişkisinde böyle yalanlara başvurur. İlişkide huzuru kaçırmamak için gerçekleri saklamayı tercih ederler.Erkekler seni gördükleri gün gülüşüne aşık olduklarını söylüyorlarsa yalan söylüyor olabilirler.

Çok az erkek gerçekten söylediklerini kastediyor. Diğerleri sadece kendi çıkarları için sizi cezbetmeye çalışıyor.

TÜM İSTEKLERİNİZİ ONLARA BIRAKMAYINTÜM İSTEKLERİNİZİ ONLARA BIRAKMAYIN 

Erkekler, tüm beklentilerinizi onlara bırakmanızdan nefret eder çünkü gün boyunca halletmeleri gereken çok şey vardır.

Partneriniz tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için hazır olabilir. Ancak gün içerisindeki stres ve iş hayatındaki yoğunluk sebebiyle bunlara yetişemezler.

Genellikle de bunu açıkça söyleyemezler. Erkek arkadaşınızı artık her şeye yetişmekte zorlanırsa yavaş yavaş sizden uzaklaşabilir. Bu sebeple tüm işleri ve sorumluluğu ona bırakmayın. Her şeyi paylaşın. Böylece ilişkinizde sırlara yer vermelerine gerek kalmaz.