Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Boyalıca Mahalle Muhtarı Hüseyin Mersin ile birlikte  Boyalıca Mahallesi için döşenen çelik hattın startını verdiler. Elbeyli Mahallesinden alınan Doğalgaz çalışmaları 16 kilometre uzunluğunda Boyalıca mahallesine kadar döşenecek. Çelik Hat Güzergahı üzerinde bulunan mahallelere de branşman hat bırakılacak.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta yaptığı açıklama da "Elbeyli Mahallesinden alınan doğalgaz hattı, Boyalıca Mahallesine kadar tam 16 kilometre uzunluğunda çelik hattı Bursagaz'ın alt yüklenici firması Enervis A.Ş tarafından çalışmalara başlandı. Bu güzergah üzerinde bulunan mahallelere de branşmanlar bırakılacak. Yapılacak çalışma sonucunda bu mahallelerde doğalgaza kavuşacak. Doğalgaz Boyalıca Mahallemize şimdiden hayırlı olsun" dedi.

16 Kilometrelik Çelik hattın döşenmesinin ardından Boyalıca mahallesinde şebeke çalışmalarına başlanacak. (HABER MERKEZİ)