Özkan Yıldırım

İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü ile uzun bir aradan sonra tekrardan güncel konulara değinmek üzere güzel bir röportaja imza atmak için gitmiş olduğumuz ilçe başkanlığında güzel bir etkinliğe tanıklık ettik.

****Başkanım, öncelikle bizleri ilçe başkanlığınız da tekrardan konuk edip misafir ettiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Çok mübarek bir ayda burada İyi Partili hanımların hazırlamış oldukları güzel aşurelerden de tatma fırsatı yakalamış olduk. Aşağı yukarı bir buçuk sene oldu görüşmeyeli bu bir buçuk senede neler değişti? Kısa bir değerlendirme yapar mısınız bizlere.

90 yaşındaki alzheimer hastası yaşlı adam kayboldu 90 yaşındaki alzheimer hastası yaşlı adam kayboldu

ÜYE SAYIMIZI İKİ KATINA ÇIKARDIK

----Geçen bir buçuk yılda geçen her gün daha güzel bir düzeye ulaştık. Sürekli sahalardayız sürekli meydanlardayız. Üye sayısını iki katına çıkardık bu süreçte. Mahalle yönetimlerine oluşturuyoruz, gayet güzel başarılı bir mahalle yönetimlerimiz oluştu. Bunun yanı sıra basın açıklamaları vesaire siyasete Nilüfer'de yön vermeye çalışıyoruz. İnşallah bu çalışmalarımız daha da güzel olacak. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bu süreçte Bursa’ya iki kere geldi. Bir tanesinde Nilüfer'e program olarak geldi diğerinde kısa süreli uğramıştı. Bursa'da durum nasıl? Türkiye'den daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Türkiye'de 81 vilayetin içerisinde en çok oyuna arttıran il Bursa bunu söyleyebilirim. İyi Parti olarak en başarılı olduğumuz il Bursa. Bursa teşkilatları bu konuda çok güzel çalışmalar ortaya koyuyor.

***Peki başkanım, bundan sonraki süreçte faaliyetlerinizle, çalışmalarınızla ilgili bizlere buradan bilgi verir misiniz?

 ‘İYİ’LER KIRSALDA’ 11 EYLÜL’DE BAŞLIYOR!

---- Bundan sonraki süreçte mesela “İyiler kırsalda” diye bir projemiz var. Bizim Bursa il teşkilatının yaptığı bunu dile getirirseniz gerçekten iyi olur. “İyiler kırsalda” bu ne demek İYİ Parti her hafta bir ilçeye gideceğiz. Örneğin bir hafta Osmangazi'nin kırsalındaki 60 Mahallesi'ne aynı anda ziyaret yapacağız, aynı anda 60 ekip bu mahallelere gidecek. 60 tane konuşmacı olacak İYİ Parti'nin gittiği her mahallede İyi Parti’nin politikalarını, düşüncelerini, ülkenin dertlerini, çözüm önerilerini neler olacağı ile ilgili bilgilendirme yapılacak. 17 ilçenin kırsal mahalleleri gezilecek. 11 Eylül'de bu çalışmamıza başlayacağız. Cumartesi, pazar olacağını tahmin ediyoruz. Her hafta bu ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Tüm kırsaldaki mahallelere aynı anda gitmemiz çok daha farklı bir izlenim bırakacak. Mesela bu hafta Osmangazi, gelecek hafta Karacabey, ondan sonraki hafta diğer bir ilçe 17 haftada bu çalışmamızı tamamlayacağız. Kırsaldaki tüm mahallelerimizin hepsine gideceğiz. Onun haricinde tabii üye katılımları, törenlerimiz, kampanyalarımız devam ediyor. Genel siyasetle ilgili yapılması gereken basın açıklamaları, tepkiler bilgilendirmeler devam ediyor. Esas olarak İyi Parti memleketin yaşamış olduğu her türlü soruna dokunmaya devam ediyor. Bu da halktan güzel bir tepki alıyor. Güzel olumlu tepkiler geliyor, başarılı oldukça sonuçta yarış yapmış olduğumuz siyasetçiler buna tabii antipati ile bakıyor sinirler geriliyor. İşte en son Buğra Kavuncu olayını biliyorsunuz İstanbul'da bazı sıkıntılar yaşandı. Bazı durumlarda da işte genel başkanımızın gitmiş olduğu yerlere ön hazırlıklar yapılarak bazı sıkıntılar da ortaya çıkmış oluyor. Sivas'ta yaşadık biliyorsunuz. İstanbul'dan gelen bir aile sonuçta böyle bir sıkıntı yaşanmıştır bir propaganda yaparak, insanları galeyana getirmek için çabalayabiliyorlar. Ama biz bunlara kesinlikle fırsat vermeyeceğiz. Biz kesinlikle kendi istikametimiz de halkın sıkıntılarına, sorunlarına dokunarak emin adımlarla yürüyoruz. Sayın genel başkanımız karış karış, köy köy, kasaba kasaba, ilçe ilçe bütün Türkiye'yi Anadolu'yu dolaşıyor. Bu da tabii bize büyük güç katıyor.

VATANDAŞA DOKUNUYOR, VATANDAŞI DİNLİYOR..!!

İYİ Parti siyasette ezberleri bozdu, İYİ Parti normal muhalefetin yapmış olduğu muhalefetin dışında muhalefet yapıyor. Yani sahaya iniyor, vatandaşına dokunuyor, vatandaşı dinliyor sıkıntıları dinliyor neler yapılması gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Bunu ülkeyi yönetenler bile yapmıyor. Bu da dikkat çekiyor elbette. Bu durum diğer partilerin dikkatini çekmiş oluyor. İşte başka partilerden istifa edip İyi Parti'ye geçenler var görünüyor çünkü İyi Parti'nin güçlendiği büyüdüğü bundan dolayı da rahatsızlıklar oluyor.

GÜZEL BİR ETKİNLİĞİMİZE DENK GELDİNİZ

Bugün işte görmüş olduğunuz gibi İYİ Parti'nin iyi hanımları aşure ayı dolayısıyla aşurelerimizi pişirdiler. Ben buradan bütün kadın partililerimize teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonra bu pozitif muhalefet anlayışını bu dikkat çeken, ezberleri bozan siyaset anlayışımızı genel başkanınız Meral Akşener önderliğinde ilerleterek arttırarak devam edeceğiz. Ben buradan son olarak başta Bursa'da yaşayan hemşehrilerimiz, Nilüfer ilçesinde yaşayan hemşerilerimiz olmak üzere 84 milyon Türk insanına Bursa'dan sevgilerimi saygılarımı göndermek istiyorum esenlikler diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı. Başarılı bir şekilde çalışmalarına devam eden İyi Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü’ye onun yanı sıra her zaman yanında çalışmalarında yardımcı olan şu anda yönetimde görev alan yakın bir gelecekte başkan yardımcılığı görevine gelecek olan Ali Aydın bey efendiye, yine ilçe başkan yardımcılarından Cihan Hızlı’ya, yerel yönetimlerden sorumlu başkan, ilçe başkan yardımcısı Bilal Toprak'a ve diğer bütün yöneticilere bizlerde çalışmalarında başarılar diliyoruz.