Öpücüklerinizle partnerinizi etkilemek istiyorsanız bazı maddelere dikkat etmeniz gerekir. İyi öpüşmek her zaman kolay olmaz.

Bazen güzel giden her şeyi mahvetmenize sebep olabilir. İyi öpüşmek istiyorsanız bunu aceleye getirmeden yapmanız gerekir.

AĞIZ KOKUSUNA DİKKAT

20  Ekim 2023 Cuma   TV yayın akışı! 20 Ekim 2023 Cuma TV yayın akışı!

Öpüşmeden önce ağız temizliğine önem vermeniz gerekiyor. Nefesinizin gerçekten kötü koku kokmadığına emin olmanız daha doğru olur.

Ağzınızın kötü koktuğunu düşünüyorsanız hemen dişlerinizi fırçalayın ya da naneli bir şeker ile ağız kokusunun üstesinden gelin. Düzenli olarak ağız bakımı yapın ve nefesinizin kokmasını engelleyin.

FRANSIZ ÖPÜCÜĞÜ

FRANSIZ ÖPÜCÜĞÜ 

Öpüşürken ağzınızı tamamen açmak partneriniz için kötü bir görüntü oluşturur. Dudaklarınızı hafifçe aralayarak öpüşmeniz gerekir. Öpüşürken dilinizi hafif kullanarak partnerinizi etkileyebilirsiniz.

Ancak bunu yaparken aşırıya kaçmamanız gerekir. Fransız öpücüğünde dişlere dikkat etmek önemlidir. Dişleri fazla ön plana çıkarmamak gerekir. Aksi takdirde güzel giden her şeyi bir anda mahvedebilirsiniz.

GÖZLER

GÖZLER 

İçten bir öpüşme için gözlerinizi kapatın ve kendinizi aşka teslim edin. Partnerinize bu anı derinden hissettirin.

Öpüşürken gözlerinizin açık olması ve göz göze gelmeniz sizi değişik boyutlara taşıyabilir. Gözleriniz açık öpüşmeyi de mutlaka denemelisiniz. Ancak tamamen aşkı hissetmek istiyorsanız gözlerinizi kapatmayı tercih edin.

TEMAS EDİNTEMAS EDİN 

Öpüşme esnasında beden dilinizi ve ellerinizi de kullanın. Öpüşürken partnerinize sarılın ya da ellerini tutun. Ona temas etmeniz aranızdaki çekimi daha etkili hale getirebilir.

Partnerinizin saçlarını, boynunu ya da yüzünü avuçlarınızın arasında tutmak öpüşmeyi daha etkili hale getirir. Bu sebeple öpüşürken kendinizi sınırlamayın. Partnerinize temas etmekten ve ona dokunmaktan çekinmeyin.

ROMANTİK OLUNROMANTİK OLUN 

Partnerinizin önce alt sonra da üst dudağını öpmek ikinizi de mutlu edecek bir hareket olacak. Bunun sertlik derecesini de iyi ayarlamanız gerekir. Romantik bir öpüşme anındaysanız öpüşmeyi yumuşak bir seviyede tutmanız gerekir. Eğer öpüşmeniz ateşli bir hal alıyorsa bu karşı tarafa cinsel birliktelik mesajı verir.