İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo İtalya Kupası'nda Modena'ya 3-2 yenilerek tura veda etti. Sassuolo forması giyen İtalyan yıldız Domenico Berardi, karşılaşma sonrasında İtalyan ekibinin taraftarları ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi ile beraber Berardi, taraftarlar ile yumruk yumruğa kavga etti.

İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo forması giyen Domenico Berardi, İtalya Kupası'nda Modena'ya 3-2 mağlup oldukları mücadelenin ardından kendisine tepki gösteren bir taraftarla tartıştı. Yıldız futbolcunun taraftarı yumrukladığı anlar saniye saniye kameralara takıldı.

Modena karşısında rakip filelere bir gol kaydeden Domenico Berardi, taraftarının hedefindeki isim oldu.

Taraftarı kovaladı

Karşılaşmanın oynandığı Stadio Alberto Braglia'dan ayrılırken bir taraftarın protestosuna maruz kalan yıldız oyuncu, sinirlerine hakim olamadı. Kendisine hakaret eden taraftarın üzerine yürüyen Berardi, bir süre taraftarı kovaladı. Takım arkadaşları ve güvenlik görevlileri tarafından sakinleştirilmek istenen Domenico Berardi, kendisini tutan kalabalıktan kurtulur kurtulmaz soluğu kendisine hakaret eden taraftarın yanında aldı.

Yumrukladı

Söz konusu taraftara yumruk atan deneyimli oyuncu, daha sonra güçlükle sakinleştirildi. Bu anlar o esnada çevrede olan bir kişi tarafından saniye saniye görüntülendi ve sosyal medyada büyük ses getirdi.

Özür diledi

Daha sonra Instagram hesabından bir paylaşım yapan Berrardi, "Modena maçından sonra bugün stadyum çıkışında olanlar için özür dilerim. Biz profesyoneliz ve her şeyden önce gençlere ve çocuklara örnek olmalıyız. Herkesin gözü önünde örnek bir davranış sergileyemedim. Çünkü ailem, eşim, çocuğum gibi beni derinden yaralayan, en sevdiğim şeylere laf edildi." diyerek özür diledi.

Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor