Gökhan GÜNDOĞDU
TFF 1’nci Lig’de yeni sezona istediği gibi başlayamayan Bursaspor, İstanbul ekiplerine şu ana kadar gol kaydedemedi. Yeşil Beyazlılar kendi evinde ağırladığı Eyüpspor’a yenilirken, Tuzla’dan puanla döndü.

Bursaspor, TFF 3. Lig’e düştü Bursaspor, TFF 3. Lig’e düştü

Büyük sükseyle başladığı yeni sezonda şu ana kadar hayal kırıklığı yaşayan Bursaspor, ilk 6 haftada 2 teknik adamla yolları ayırarak istikrarsızlık noktasında zirve yaptı. Geçtiğimiz sezon takımın başında olan Mustafa Er ile ilk hafta vedalaşırken, Fatih Tekke de Yeşil Beyazlıların başında sadece 4 maç kalabildi. İyi futbola hasret kalan taraftar, puan durumunda da dibe çalışan takımı ise destekliyor.

‘ER’KEN VEDA
Bursaspor yöneticileri ise transfer tahtasını açarak yakaladıkları havanın sahaya yansımaması nedeniyle zor günler geçiriyor. Mustafa Er’in erken vedasına hazırlıksız yakalanan Yeşil Beyazlı idareciler farklı isimlerin geçmesinin ardından Fatih Tekke ile sözleşme imzalamışlardı. Tekke’nin oyun planı ve oyun okuma konusundaki zafiyetleri ise camiada çatlak seslerin yükselmesine neden oldu.

ELEŞTİRİ KONUSU
Öte yandan saha içinde sadece Yılport Samsunspor karşısında istek ve arzu yönünden iyi oynayan Bursaspor’un iç ve dış sahada oynadığı diğer 5 maç eleştiri konusu olurken, futbolcuların formsuzluğu ise dikkatlerden kaçmamıştı. Timsah şu ana kadar 2 İstanbul ekibiyle mücadele etti. Bu yıl TFF 1’nci Lig’e yükselen Eyüpspor’u sahasında ağırlayan Bursaspor rakibine 2-0’lık sonuçla mağlup olmuştu. Son olarak önceki gün Tuzlaspor’a misafir olan Yeşil Beyazlılar sahadan golsüz eşitlikle ayrılmıştı. Timsah, iki İstanbul ekibine de gol atma başarısı gösteremedi.