Edinilen bilgiye göre olay, saat 13.00 sıralarında Beşiktaş çarşısı Köyiçi Caddesi üzerinde bulunan Sinanpaşa İş Merkezi´nin bodrumunda çıktı. Nedeni henüz belirlenemeyen yangın, hanın dumanla kaplanmasıyla fark edilerek itfaiyeye bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri bodruma girmek için harekete geçti. Yapılan müdahalenin ardından söndürülen yangın sonrası iş merkezinin elektriği kesildi. İş merkezine girişler bir süre kapatılırken, yangın sonrası içeride kalan dumanın çıkarılması için itfaiye ekiplerinin tahliye çalışmaları gerçekleştirdi.

“MÜŞTERİLERİMİZ GİTTİ ONA YANIYORUZ”

İş Merkezi içerisinde iş yeri bulunan esnaf Metin Çetin ise olayın nasıl çıktığı sorusuna ilginç bir cevap vererek, "O esnada biz çalışıyorduk. Bir anda baktık ki her taraftan duman çıktı. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bütün müşterilerimiz de gitti ona yanıyoruz" demesi dikkat çekti.

Öte yandan Sinanpaşa İş Merkezi´nde çıkan yangın sonrası Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar olay yerine gelerek, itfaiye ekiplerinden bilgi aldı.

Polis ekipleri yangının çıkış nedeni hakkında inceleme başlattı.