Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, özellikle okulların yaz tatilinde olması nedeniyle minik misafirlerine atölyeleri ve etkinlikleri ile eğlenceli bir Temmuz ayı programı hazırladı.

İnegöl AVM’de 16 Temmuz’da, 17:00 ile 20:00 saatleri arasında Maske Tasarım Atölyesi etkinliği; 5 yaş ve üzeri çocuklar için 5 seans şeklinde gerçekleşecek. 17 Temmuz’da Canlı Müzik etkinliği; 18:00, 19:00 ve 20:00 saatlerinde olmak üzere dört kişilik bir ekip tarafından yapılacak.

İnegöl AVM’de 23-24 Temmuz’da “Aslan” lisanslı çocuk etkinliği, 15.00,17.00 ve 19.00 saatlerinde 3 seans halinde yapılacak. Aslan çizgi filminin müzikli gösterisine tüm çocuklar etkinlik alanında katılabilecek. Gösteride farklı sorunlar için yeni araçlar hayal eden Aslan’ın merak ettiği konuları dedesinin yardımı ile çözdüğü hikayeleri yer alacak.  30-31 Temmuz’da Cemal Ustaoğlu Origami Atölyesi etkinlikleri 17:00 -20:00 saatleri arasında beşer seans olacak şekilde gerçekleşecek.

Açık havada alışveriş keyfi…

Geniş yerli ve yabancı marka karmasıyla hizmet veren İnegöl AVM, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısıyla herkesi etkinliklere ve alışverişe bekliyor.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.inegolavm.com.tr, FİBA Commercial Properties hakkında detaylara ise www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.(Haber Merkezi)