Gökhan GÜNDOĞDU

Süper Lig hedefiyle yola çıkan Bursaspor, TFF 1’nci Lig’in 2021-2022 sezonuna iyi bir başlangıç yapamazken moraller de tam anlamıyla bozulmuştu. İlk haftada Adanaspor önünde alınan beraberlik sonrası yaşanan ‘tweet krizi’ sonrasında Teknik Direktör Mustafa Er görevinden istifa ederken, yerine iki hafta sonra Fatih Tekke takımın başına geçmişti.

ÇIKIŞ ARANIYOR
Adanaspor beraberliğinin ardından BB Erzurumspor ve Eyüpspor’a mağlup olan Yeşil Beyazlılarda kara bulutlar ise yavaş yavaş dağılıyor. Milli maç arasında takıma ekstra yapılan takviyeler adeta doping etkisi yaratırken, yönetim de transfer döneminin kapanmasının ardından gözünü tamamen takıma ve teknik heyete çevirdi. İyi isimleri renklerine bağlayan Bursaspor, Altınordu maçıyla çıkış arıyor.

3 PUANLI HEDİYE
Yarın saat 20.00’de İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Altınordu’ya konuk olacak Timsah’ta önceki akşam antrenman öncesinde teknik heyet, futbolcular ve yönetim Fatih Tekke’nin 44’ncü yaş günü kutlamasında bir araya gelerek birlik mesajları verdi. Kutlamaya futbolcuların yanı sıra Başkan Hayrettin Gülgüler ile Ekip Lideri Emin Adanur da katılım gösterdi. Futbolcuların keyifli halleri dikkatlerden kaçmazken, Yeşil Beyazlılar Fatih Tekke’ye 3 puanla en güzel armağanı sunacaklarının sözünü verdi.

Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor