Tüm ilçelerde ve bölgelerde köy yolları dahil olmak üzere yoğun bir faaliyet başlattıklarını belirten Altepe, “Şu anda, Bursa’nın en batısında yer alan ve yol ağı geniş olan Mustafakemalpaşa ilçesindeyiz. Burada da asfaltlama çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor” dedi.

Mustafakemalpaşa’nın turistik beldeleri Tümbüldek Kaplıcaları ve Suuçtu Şelalesi’ne giden karayolunun turizm açısından çok önemli bir ana arter olduğunun altını çizen Başkan Altepe, burada başlayan asfalt çalışmalarının en kısa sürede bitirilmesi yönündeki faaliyetlerin artarak sürdüğünü ifade etti. Söz konusu karayolunun kısa zaman sonra ilçe merkezine bağlanacağını vurgulayan Başkan Altepe, “Mustafakemalpaşa’da, gerek kaplıcalara gerekse şelaleye giden vatandaşlarımız için güzel bir hizmet gerçekleşmiş oluyor. İlçe halkı, Bursa’mız ve insanımız için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Başkan Altepe’yle birlikte asfaltlama çalışmalarına katılan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise, Tümbüldek Kaplıcalarının ilçe turizmi açısından çok önemli olduğuna değindi.