Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi

Çok eleştirilmesine rağmen hala milyonlarca kullanıcıya sahip olan Tiktok'ta gün geçmiyor ki şaşırtan paylaşımlar yapılmasın. Bazen kullanıcıların yerine biz utanırken bazen ise sinir küpüne dönebiliyoruz. Nefte edilmesine rağmen telefonlarımızdan eksik etmediğimiz TikTok'ta öyle bir çift fenomen oldu ki çok sayıda tepki aldı. Nejdet ve Caner ikilisi sıra dışı paylaşımlarıyla ağızları açıkta bırakmaya devam ediyor. Geçen günlerde sözde nişan yapan ikili daha sonra evlilik organizasyonu yapmıştı. Bununla da yetinmeyen Nejdet ve Caner bu sefer de balayına çıktı. Bakın balayında ne paylaştılar?

02dd855569cac05bb58e6b6129469eb3.jpeg

MÜKREMİN VAKASI BİTMEDEN YENİSİ BAŞLADI

Mükremin Gezgin'in sözde hamilelik olayından sonra bu defa Nejdet ve Caner skandal paylaşımlar yapmaya devam etti.

mukre-7878.jpg

Yaptıklarını sosyal medya hesaplarından yayınlayan sözde aşıklar her gün binlerce tepki mesajı alıyor. Aile yapısını bozdukları gerekçesiyle şikayet edilen ikili paylaşım yapmaktan vazgeçmiyor.

re-4-fjur.jpgSevgili olduklarını paylaşan ikili daha sonra sözde düğünle dünya evine girdi. Caner'in kadınsı tavırları ağızları açıkta bırakırken, Nejdet'in ise Caner'e evlilik teklifi etmesi sosyal medyanın dilinde düşmemişti.

10339-5.jpg

Her ne kadar paylaşımların reklam amaçlı olduğu ve para kazanmak için yapıldığı iddia edilse de ikili bu paylaşımlarını sürdürmeye devam ediyor.

b50a91dfffeb7a4afa83560fb53e0e3e.jpeg

NEJDET VE CANER'DEN SKANDALLAR BİTMİYOR

Instagram ve TikTok'ta milyonlarca takipçise sahip olan Nejdet ve Caner kız ismete merasiminden düğün törenine kadar şaşırtan paylaşımlarla sosyal medyada en çok konuşulan fenomenler arasına girdi. Caner'in yemek paylaşımları da çok fazla beğeni ve yorum alıyor.

caner-ve-nejdet.jpg

Düğün yapan ikili bu skandal paylaşımdan sonra bu defa balayına çıktılar. Sözde balayından sürekli paylaşım yapan ikili balayında yok artık dedirten paylaşımlarla yine gündeme geldi. Nejdet'in sırtına "Yeni evli" yazısından sonra çok sayıda tepki alan Caner ve Nejdet yine sınırları zorladı. İşte o paylaşım.

re-3-qzcp.jpg