Ufuk IRGAŞ

Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Güzelsoy, İl Tarım Müdürlüğü Mühendisi Erdal Eroğlu ile Levent Kül, İl Emniyet Şube Müdürü Sakıp Yalta, Bir önceki dönem KAIDEF Genel Başkanı Sabri Akgün ve YILKON Tekstil Yön. Kurulu Başkanı Nükrettin Yıldıztekin ile yaklaşık iki yüz Iğdırlının katıldığı; dernek başkanı Oğuz Yıldırım ve yönetim kurulunun düzenlediği kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verilip Bursa ve ülke sorunları masaya yatırılıp tartışıldı. Ehlibeyt cami imamı Metin Gök'ün duası ile başlayan kahvaltı programında Dernek Başkanı Oğuz Yıldırım yaptığı konuşmada “Ben yönetim Kurulumun düzenlediği ve ilkini gerçekleştirdiğimiz kahvaltımıza katılarak desteklerini sürdüren bürokratlarımız ve hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bursa'da sayımız az olmasına rağmen her meslek dalında iştigal eden hemşerilerimiz bulunmaktadır” dedi. 
 

BURSA’YA KATKI SAĞLAMAK ONURDUR
“Doğduğumuz yer değil de doyduğumuz şehrin ekonomisine katkıda bulunmaktan ötürü her zaman gurur duyduk” diyen Çalışkan, “Iğdırlı hemşerilerim hepinizin bildiği üzere ülkemiz çok zor bir dönemden geçmektedir. Dost bildiğimiz müttefiklerimiz, başta Amerika olmak üzere ülkemizi bölme ve parçalamaya çalışmaktadır. Bunların başında ise güneyimizde yer alan Fırat'ın doğusundaki PKK, PYD ve YPG gibi unsurlar yer almaktadır. Bu bölgeye bir operasyon düzenleyen ordumuzun kahraman askerleri Allah’ın izniyle en az kayıpla bu operasyondan da zaferle çıkacaktır. Bursa'da yaşayan Iğdırlıları temsil eden siz değerli hemşerilerim; bizler tek millet, tek devlet, tek bayrak ve tek vatan düsturuyla hareket ederek ülkemizin bölünmez bütünlüğüne katkıda bulunmaktayız” ifadelerini kullandı. 

Uludağ’da yeni yıl buruk kutlandı Uludağ’da yeni yıl buruk kutlandı

ON BEŞ GÜNDE BİR TOPLANACAKLAR
Başkan Oğuz Yıldırım, yardımcıları Alper Ağbulak ve Ahmet Berk, yönetim kurulu üyeleri; Engin Dur, Ahmet Aksoy, Buket Özer, Serkan Şengül, Mehmet Güneş, Mehmet Kılıçtek ve Orkun Ali Kumtepe'den oluşan Dernek yönetimi on beş günde bir çeşitli mekânlarda bir araya gelerek faaliyetlerini gözden geçireceklerini belirttiler. Çeşitli görüşlerin dile getirildiği, memleket sohbetlerinin yapıldığı toplantı niteliğindeki kahvaltı toplu anı fotoğrafının çekimiyle sona erdi.