Programla ilgili açıklamada bulunan Yıldırım Gençlik Kolları Başkanı Ülhak Eyin; “Yaklaşık iki ay önce başlattığımız ve her hafta pazar günleri sabah namazı ve ardından beraber yaptığımız kahvaltıyla gerçekleştirdiğimiz programımız gün geçtikçe daha geniş bir katılımla ve gençlerimizin büyük teveccühüyle devam ediyor” dedi.  Eyin, ayrıca programda şehrin önemli siyasetçi ve fikir adamlarını gençlerle buluşturduklarını ifade ederken gençlerin bundan çok memnun olduğunu ve bu anlamda pek çok olumlu geri dönüş aldıklarının da altını çizdi.

PROJE İSMİNİN HİKAYESİ…

Programa ilk önce Yeşil Camii’nde kıldıkları sabah namazıyla başladıklarını söyleyen Yıldırım Gençlik Kolları Başkanı Ülhak Eyin,“Bildiğiniz üzere Osmanlı padişahlarımızdan Çelebi Mehmed’in kabri Yeşil Türbe’de bulunmaktadır. Bizlerde ilk olarak  YeşilCamii’de sabah namazımızı kıldıktan sonra kabir ziyaretinde bulunduk. Ardından bu ziyaret sonrasında yola çıkarak aldığımız karar ile programa ‘Her Mahallede Bir Çelebi’ ismini vermek istedik” diye anlattı.

HEDEF; “ÇELEBİ” GENÇLERE ULAŞMAK

Çelebi isminin manası ile yola çıktıklarını ve hedeflerinin de çelebi gençlere ulaşmak olduklarını söyleyen Eyin, “Görgülü, bilgili, olgun insan anlamına gelen çelebi ismini programa vererek her mahallede çelebi gençlerle bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Gençlerimizle mahallelerimizin, şehrimizin ve gençliğin sorunları üzerine konuşup fikirler üretiyor faydalı olmaya çalışıyoruz. Bu programımızı uzun bir süre daha devam ettirmeyi düşünüyoruz. Gençlerimizin program hakkında detayları ve bir sonraki hafta hangi mahallede olacağımızı Yıldırım Ak Parti İlçe Gençlik Kolları sosyal medya hesaplarından takip edebileceklerini bir kez daha hatırlatmak ister tüm genç arkadaşlarımızı da programımıza davet ederiz” diyerek sözlerine son verdi.